Barion Pixel Milyen lehet 3 babával várandósnak lenni? A férj megtudta – Videóval! – Coloré

Milyen lehet 3 babával várandósnak lenni? A férj megtudta – Videóval!

2024. 01. 19.

A gyermekvállalás a várandósság csodájával kezdődik. Csakhogy vannak, akiknek nem olyan egyszerű és sima minden. Már maga a megváltozott állapot is okozhat nehézségeket, aztán a szülés élménye sem biztos, hogy olyanná válik, mint amit elképzel az ember.

Szerencsére ma már pozitív tendenciának mondható, hogy az édesapák sokkal inkább jelen lehet(nek) a gyerekek életében, de már az azt megelőző, igencsak terhes állapotban is. Mégsem az erősebb nem tagjai hordják ki a babát, vagyis nem tudhatják, hogy pontosan mit éreznek a nők. Vagy mégis?

Férfi nagyon „várandósan”

Egy gyermeket kihordani sem egyszerű, de ha hármas ikrekkel kell számolni, akkor a teher is egyenes arányban növekszik.

Egy cuki házaspár hármas ikreiket várja és hogy felkészüljenek, mi vár rájuk az elkövetkezőkben már most, a babák születése előtt tréningeznek. Egy kihívást rögzítettek videóra, amelyben a három babával várandós anyuka és a három dinnyével ellátott apuka látható. A termetes görögdinnyék rögzítése után egyszerű, mindennapi feladatokat kell teljesítenie az apukának.

A Flom család

TikTok oldalukon az is látható, hogy a házaspárnak már van egy kislánya, de hamarosan jelentősen meggyarapodik majd a létszám. Ennek megfelelően készülnek a három baba befogadására alkalmas babakocsival.

Már azt is tudják, hogy kislányuk mellé három fiú fog érkezni.

@theflomfamily_us

Announcing Names of Triplet Boys! 🎉. Please keep comments encouraging as 6 names isn’t easy. 🤣 #theflomfamilyshow #baby #cute #trend

♬ original sound – The Flom Family
Nyitókép forrása: Andrey Zhuravlev / Getty Images