Coloré cikkei

Így tudjátok stressz nélkül kezdeni a tanévet

Coloré - 2022.08.12

A közelgő iskolai tanévnyitó valószínűleg az a nap az évben, amit a legjobban utálunk. Megváltozik a napi rutinunk, és kihívásokkal, feszültséggel teli időszak kezdődik. Ha megértjük, gyerekeink mitől félnek, a lehetőségekhez képest stresszmentessé tudjuk tenni számukra az iskolakezdést.

Madártej: a gyermekkor íze – Készítsd el te is ezt az isteni desszertet

Coloré - 2022.08.12

A madártejre gondolva legtöbbünknek valamelyik nagymamánk jut eszébe, de ha mégsem így lenne, mindenképpen kellemes élmény: édes, sűrű lé, benne az úszkáló tojáshabok.

Hogyan építsünk kerti utakat? Hasznos tippek és információk (x)

Coloré - 2022.08.12

A kerti utak megépítéséhez ugyan nem szükséges diploma, azonban néhány szempontot mindenképp be kell tartani tervezéskor és kivitelezéskor egyaránt. Cikkünkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat ahhoz, hogy mindenki tartós és esztétikus kerti utakat alakíthasson ki otthonához.

Ezeket kóstold meg, ha Szicíliában jársz!

Coloré - 2022.08.11

Szicília Olaszország egy különleges szelete, ahol minden más, mégis minden ugyanolyan, mint Itáliában. Ma megmutatjuk, mit érdemes ennetek, ha arra jártok!

Búcsút inthetünk a kánikulának

Coloré - 2022.08.10

Az elmúlt hetek folyamatos forrósága meglehetősen megnehezítette a napjainkat. Jó hír azonban, hogy a lehűlés tartós lesz, és már nem lesz rekkenő a hőség.

Coloré további cikkei