Barion Pixel A megcsalás nagy kérdése: vége vagy új esély? Így tudsz újra bízni a párodban! – Coloré

A megcsalás nagy kérdése: vége vagy új esély? Így tudsz újra bízni a párodban!

2024. 04. 25.

A bizalom elillanása egy kapcsolat végét jelentheti. De talán nem kell ennek minden esetben így lennie.

Nem létezik ugyan általános recept arra, hogy egy megcsalás után hogyan állhat újra talpra egy kapcsolat – ha állhat egyáltalán -, azonban van néhány módszer, amelyeknek a figyelembevételével talán újraépíthető a bizalom a megcsalt fél részéről.

Engedj utat az érzéseknek

Ha hosszú ideig elnyomjuk magunkban a negatív érzéseket, ez akár beteggé is tehet minket. Éppen ezért ne fojtsd magadba a dühödet és a bánatodat. Engedd bele magad egy kicsit ezekbe az érzésekbe is és fontos, hogy beszélj róla valakivel, akiben megbízol, ha még a pároddal nem menne.

Beszéljetek egymással

Eleinte valószínűleg nem nagyon fog menni a higgadt kommunikáció köztetek, idővel azonban fontos, hogy beszéljetek őszintén egymással, ha láttok még arra esélyt, hogy folytassátok a kapcsolatotokat. Ez valószínűleg nem egy, hanem több beszélgetés lesz majd, de fontos, hogy újra közelebb kerülhessetek egymáshoz.

lying 1562272 640
Forrás: pxabay.com

Kérj időt

A párodnak is tudnia kell, hogy egy ilyen törés feloldásához nem elég annyi, hogy bocsánatot kér, te megbocsájtasz és minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Kérj tőle egy kis időt, hogy át tudd gondolni, mit is szeretnél és tisztázd magadban az érzéseidet, mielőtt leültök komolyabban beszélgetni.

https://colore.hu/eletmod/sztarok/pindroch-csaba-verebes-linda-megcsalasrol-beszelt/

Folytatás a következő oldalon!