Barion Pixel A stílus, mely értéket képvisel (X) – Coloré

A stílus, mely értéket képvisel (X)

2024. 10. 11.

Rengeteg divatmárka képviselteti magát a férfiaknak szánt divatipar piacán. Mégis az egyik legkiemelkedőbb márka A Saxoo London. Ez a márka tükrözi mind azt a stílust és eleganciát, amely a viselőjét képviseli. Sportos és elegáns, divatos és minőségi anyagokkal készült ruhadarabok. Ez az a stílus, amely minden korosztály számára tökéletes megoldás.

Egy férfi tökéletes szettben

A Saxoo London nem véletlenül nem köti korhoz ruházatának viselését, hiszen nem a kor határozza meg, hogy ki viselheti, hanem az életfilozófia, az életstílus. Amikor egy férfi elegáns szettben van napközben, akkor érzi jól magát, ha minden kiegészítő stimmel. Itt szó van az alsóneműről is, ami a legalapvetőbb. Például egy Jpress alsónadrág, mely kényelmes viseletet nyújt, a nap folyamán elengedhetetlen, hiszen az ember minden porcikájának jól kell magát éreznie napközben, mert akkor tudunk a legjobban teljesíteni.

Az outfithez hozzátartoznak az egyéb kiegészítők is, mint például a SNPR Store oldalán kapható kabátok, sálak, övek, sapkák, táskák. Ezek kiváló összhangja megadja minden férfinak azt a stílust, amelyet megérdemel.

A folyamatosan megújuló szériák célja, hogy mindenki megtalálja a stílusát. A szett előnye, hogy kombinálható más típusú kiegészítőkkel is, így sosem lesz egyhangú az öltözék. A modern piacnak megfelelve készülnek stílusok és anyagok keveredésével is szettek, melyek aktuálisak a hétköznapokra is, valamint összejövetelekhez is. Az elegancia így válik a mindennapok alkotó elemévé egy férfi ruhatárában.

A tökéletes outfithez hozzátartozik a kabát, mely a Saxoo London kínálatában szintén megtalálható, több stílusban, több színben, ami igazodik a férfi egyéniségéhez és öltözködési stílusához. Szövetkabát és pufi dzseki egyaránt a kínálat részét képezi.

A stílus hazája

Kevesen tudják, de a Saxoo London Magyarországról indult 1997-ben. Eredeti terveihez híven, a mai napig töretlenül tartja magát, mely alapja, hogy csak férfi kollekciókat gyárt. Sikerét rendkívül gyorsan érte el, egyedi és stílusos ruhadarabokkal meghódította az egész országot és Európát.

Jelenleg az országban főként a budapesti bevásárlóközpontokban és plázákban, ezenfelül minden nagyvárosi bevásárlóközpontokban és több multibrand boltban megtalálható.

A Saxoo London termékei is hódítanak az online térben. Az SNPR Store kínálatában a Devergo, Jpress, Retro Jeans és a Heavy Tools márka termékei mellett megtalálható a Saxoo London is széles kínálatával.

Megjelenés a médiában

A Saxoo London valószínűleg kifinomult stílusának köszönheti nagy sikerét. Outfitjeit előszeretettel használják magyar színészek és média sztárok is, olyan magyar hírességek álltak a cég mögé, mint Kovács Ákos vagy Till Attila. És nem lehet kihagyni a sorból Lázár János chefet sem, aki gasztronómiai eseményeken ezekben a szettekben érzi jól magát. A fiatalok körében is ismeretes énekest, Pál Dénest is a Saxoo London outfitjeiben láthatjuk. Ezenfelül különböző műsorokban hallhatjuk, hogy támogatóként ott állt a háttérben a Saxoo London is a Heavy Tools és egyéb márkák mellett.