Barion Pixel Őszi női bokacsizmák – mely modellek a legtrendibbek 2024-ben? (X) – Coloré

Őszi női bokacsizmák – mely modellek a legtrendibbek 2024-ben? (X)

2024. 10. 18.

Az ősz beköszöntével teljesen természetes, hogy a legtöbben frissíteni szeretnék a ruhatárukat. Mi lehet a legjobb módja ennek, mint egy pár divatos bokacsizma beszerzése? Hogy miért? Azért, mert kényelmes, praktikus, és rendkívül jól kombinálható az őszre hangolt szettekkel. Még jó, hogy idén egyetlen pillanatig sincsen hiány a vadítóbbnál vadítóbb variációkból!

Mit hoz magával 2024 ősze, túl a levélhulláson?

Az egyik legnagyobb trend 2024 őszén a platform bokacsizma, amely egyszerre biztosít extra magasságot és kényelmet. Népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy talpa nem pusztán a stílusosság záloga, hanem a komfortosságé is egyben. Farmerrel, szoknyával egyaránt pazarul társítható. Ami a színeket illeti, a két szuperárnyalat a fekete és a barna, nem túl meglepő módon, de ha te személy szerint kedveled a merészebb színvariánsokat, akkor a CCC széles választékában garantáltan ráakadhatsz a neked tetszőre. A fűzős bokacsizma az idei szezon másik nagy slágere, amely a military stílus jegyében hódít. A fűzős modellek nem csupán vagány megjelenést borítékolnak, hanem praktikusak is, hiszen jól illeszkednek a lábhoz, és stabilitást nyújtanak a csúszós őszi napokon. A fűzős kialakításhoz tökéletesen illik a lazább öltözék, például bő dzseki vagy farmer. A fekete és barna színek mellett az olajzöld és a bordó árnyalatok is keresettek. A chelsea bokacsizma évek óta az őszi-téli periódus kedvence. 2024-ben sem veszíti el népszerűségét. Ez a klasszikus fazon egyszerű vonalvezetésével és kényelmes kialakításával nyerte el a divatkedvelők szívét. Szűk nadrággal, leggingsszel vagy akár elegánsabb szoknyával is kitűnő párosítás. Nem árulunk el gigantikus titkot, hogy itt is a fekete és a barna kettőse hódít, ám a világosabb árnyalatok is szóhoz jutnak, mint amilyen a bézs, vagy történetesen a szürke. A western stílusú bokacsizma a vadnyugati hangulatot hozza magával az őszi divatba. Ez a fazon jellegzetes formavilágával, hímzésével és csatos ékeivel tűnik ki a tömegből. Szűk farmerrel és lazább felsővel kitűnő összhatást alkot, de szoknyával és harisnyával kombinálva is remek. Milyen meglepő: 2024 év vége felé a barna, krémszínű és fekete modellek a legkedveltebbek, de a merészebbek akár színes vagy mintás darabok közül is válogathatnak például a CCC online felületéről.

Melyik az igazi?

Az őszi női bokacipő kínálatra a sokszínű, mint jelző, épp úgy ráillik, ahogy maga a természet is méltatható ezzel a kifejezéssel. Ráadásul mindez csupán a jéghegy csúcsa. De akkor mik azok az érvek, amik véglegesen döntőek? Azok bizony a te kezedben, fejedben és szívedben vannak. Ebben az egyben nem segíthetünk. Ugyanakkor az tény, hogyha a bizonytalanság az uralkodó, akkor a tapasztalatszerzés az egyetlen módja annak, hogy végül kitisztuljon a kép. Ez a CCC üzleteiben országszerte számtalan helyszínen könnyedén, játszi egyszerűséggel megtehető. A lényeg, hogy abban a szettben menj, ami a legjobban képvisel téged, és ami úgy nagyjából lefedi a stílusodat, így ugyanis esztétikum terén esélytelen a melléfogás. A másik tipp, ami megfontolásra méltó a járkálás. Ha felhúztad azt a modellt, ami úgy tűnik, hogy a nagybetűs igazi, akkor kicsit közlekedj benne a boltban, így meggyőződhetsz arról, hogy a lábujjaid is rajonganak-e a beruházásodért.