Barion Pixel Jöhet hétvégére egy kis romantika? Ülj a Netflix elé! – Coloré

Jöhet hétvégére egy kis romantika? Ülj a Netflix elé!

2024. 10. 11.

Habár a hétvégére elég jó időt ígérnek, de aki romantikára vágyik, az összebújhat a párjával és kattintson a Netflixre. Jön a Magányos szívek menedéke.

A mai nappal már kikereshető a Netflix kínálatából az a romantikus film, amelynek főszereplője a Vajákból is ismert Liam Hemsworth, valamint az Oscar- és Golden Globe-díjas Laura Dern.

Az elvonulás romantikával fűszerezve

A Magányos szívek menedéke (Lonely Planet) film érkezéséről már 2022-ben tudomást szerezhettünk, de mára végre eljött az a pillanat, amikor a távirányító gombjával el is indíthatjuk a filmet.

A Netflixen ugyanis a mai naptól látható a válságot megélő írónő nemcsak a valóságára és önmagára talál rá, hanem egy fiatalabb férfi személyében a szerelmet is.

A színésznő a történetről elárulta a Netflixnek:

A fiatalabb férfi és az idősebb, befutott író közötti dinamika azért érdekelt, mert ez nem csak a romantikáról szól – hanem arról, hogy találj valakit, aki igazán lát és megért téged, ami valami mélyen emberi és átélhető dolog.

A szerelmi történet férfi főhősét, Owent megformáló Hemsworth is izgatott volt a színésznővel való közös munka miatt és teljesen kiváltságosnak érezte magát emiatt.

Nyitókép forrása: Getty Images