Barion Pixel “Kezeld helyén az elutasítást, lehet csak a pillanatnak szól!” – Lily Collins 5 inspiráló tanácsa nőtársainak – Coloré

“Kezeld helyén az elutasítást, lehet csak a pillanatnak szól!” – Lily Collins 5 inspiráló tanácsa nőtársainak

2024. 10. 11.

Az Emily Párizsban főszereplője, Lily Collins sok fiatal nő kedvence manapság, de érdemes a karakteren túl látni, ha Lily-ről van szó.

Lily Collins egy tehetséges és gyönyörű fiatal nő, akit világszerte kedvelnek és ismernek. Karrierje csúcsára ért az Emily Párizsban című Netflix sorozattal, még csak 35 éves, de már rengeteg tapasztalat van mögötte. Sokan azt gondolják – és nem tévednek nagyot – hogy Phil Collins lányaként azért elég nyitott kapukat döngetett, amikor elhatározta, hogy a rivaldafénybe lép és színészettel fog foglalkozni. De az ott maradáshoz már kevés lett volna az ismert apa, ahhoz jókora tehetség és kitartás kellett.

Lily Collins mára az egyik legkedveltebb fiatal színésznő, akit Hollywood foglalkoztat, sok-sok filmmel és sorozattal a háta mögött.

Emily karaktere által pedig a divatvilág is egy pillanat alatt kapta fel és tucatnyi reklám illetve márka keresi a kegyeit. Egy közelmúltbeli videó-interjúban Lily Collins elmondta, mit tanult meg a karrierről, magabiztosságról, barátságról és divatról, amely életleckék másoknak is hasznára válhatnak.

Lily Collins
Forrás: Netflix

Törődj magaddal – ez nem önzés

Szerintem nagyon fontos, hogy vigyázzunk magunkra lelkileg, mentálisan, különösen ha az életünk állandó rohanás, pörgés. Annyi külső tényező van hatással ránk nap mint nap, és ha önmagunkat tápláljuk, akkor bármit legyőzhetünk, ami az utunkba kerül. Sok dologra nincs hatásunk, de ami a mi irányításunk alatt áll, az egyértelműen, hogy miként kezeljük magunkat. Ha úgy érzed, hogy önmagad legjobb verziója lehetsz, akkor mások számára is önmagad legjobb verziója leszel és ezzel jót teszel mindenkinek!

Minőségi barátságok – merj kapcsolódni

Minél idősebb lettem, annál jobban megértettem, mennyire fontos, hogy legyen egy csapat, nem feltétlenül egy nagy csoport, hanem egy olyan csoport, amely nagynak érzi magát együtt. A barátaimmal úgy érzem magam, mint önmagam legjobb verziója. Támogatást lehet kérni és fontos adni a barátságban.

Az egyik ilyen barátja, akivel a közelmúltban találkozott Ashley Park, szereplőtársa az Emily-ben.

Hidd el, hogy változol

A múltunknak nem kell meghatároznia a jelenünket vagy a jövőnket; nem kell meghatároznia, hogy kik vagyunk most. Ha vannak bizonyos dolgok, amin keresztülmentél, vagy olyan érzések, amelyeket fiatalabb korodban éreztél, elengedheted őket… Sokkal szabadabbnak és könnyebbnek érzed majd magad.

Kezeld helyén az elutasítást – lehet csak a pillanatnak szól

Az egyetlen tanács, amit a szakmában kezdőknek adnék most, a következő: ne úgy vedd a „nem”-et, mint „nem, ez nem neked való”, hanem úgy: „Nem, most nem” . Az elutasítás inkább vessző, nem pont. Mert ha minden „nem”-et, amit valaha hallottam, elfogadtam volna, és a szívemre vettem volna, valószínűleg nem tartanék itt most. Mert bizony sokszor mondtak „nem”-et nekem is!

A siker a munkád mögött van valójában

A siker számomra nem maga a munka, a filmek száma vagy egy díj. A siker az a fejlődés és növekedés, amit a munka által érsz el. Azt nem tudod befolyásolni, ki hogyan tekint majd a végeredményre, esetemben a játékomra vagy a rendezésemre. De arra tudok koncentrálni, hogy a projekt során én magam mit tanulok meg, mit viszek haza belőle, mitől ad hozzám és fejleszt tovább.

Borítókép forrása: Netflix