Barion Pixel Ki Lady Gaga vőlegénye? – Coloré

Ki Lady Gaga vőlegénye?

2024. 10. 10.

Lady Gagát az egész világ ismeri, de magánéletéről, szerelmi életéről keveset tudni. Jövünk a részletekkel.

Lady Gaga őrülten szerelmes. Párja és egyben vőlegénye Michael Polansky. Ha nem ismerős a neve az az ért lehet, mert nem szerepel a showbiznisz világában. Úgy is mondhatni, hogy egy „normális” férfi. Valami kis extra mégis van benne, ugyanis hatalmas vagyonnal rendelkezik. A Szilícium-völgyi vőlegény ráadásul több vállalkozásban is együttműködik Sean Parkerrel, a Napster egyik fejlesztőjével.

Lady Gaga kapcsolata

Az első találkozás időpontja ugyan nem ismert, de nagy a valószínűsége annak, hogy egy jótékonysági rendezvényen futhattak össze elsőként. Ezen az eseményen Bradley Cooperrel együtt lépett fel az énekesnő. A rendezvényt Sean Parker otthonában tartották meg és mivel az adományt egy Parker és Polansky által vezetett alapítvány számára gyűjtötték, így joggal feltételezhető, hogy Lady Gaga a jövendőbelijével itt ismerkedett meg.

Ekkor még semmi sem történt köztük, hiszen az énekesnő kapcsolatban volt. Amikor azonban véget ért a szerelem Christian Carinóval, már semmi sem állta annak útját, hogy az ismertséget tovább szőjék. 2019 év végén már nyilvános csókok is elcsattantak a pár között és a 2020-as Super Bowlon való fellépésére is elkísérte a világsztárt a férfi, majd közös fotókat is megosztott magukról.

Minden bizonnyal a karantén időszaka is segítette a pár abban, hogy minél jobban megismerjék egymást, és úgy tűnik, hogy ez sikerült is.

Egyre több nyilvános eseményen vesz részt Polansky Lady Gaga kísérőjeként. Később aztán az eljegyzés híre is fellebbent, majd a pár tényleg megerősítette, hogy nemcsak egy párt alkotnak, de a közös jövőt is együtt tervezik és tényleg eljegyezték egymást.

Míg az énekesnő munkájának egy része a rivaldafényben zajlik, addig Polansky kerüli azt. Természetesen menyasszonyát nem tartja vissza a ragyogástól.

Legutóbb a szeptembere elején megrendezett Velencei Filmfesztiválon (lásd nyitókép), valamint a Joker című film londoni premierjén mutatkoztak együtt és szinte forrt közöttük a levegő.

Lady Gaga vőlegénye
Kép forrása: Getty Images
Nyitókép forrása: Getty Images