Barion Pixel Felismered, hogy melyik hírességhez tartoznak ezek a szájak és szemöldökök? – Nézd meg, neked hogyan állna egy sztárokhoz illő maradandó smink! (x) – Coloré

Felismered, hogy melyik hírességhez tartoznak ezek a szájak és szemöldökök? – Nézd meg, neked hogyan állna egy sztárokhoz illő maradandó smink! (x)

2024. 10. 08.

A szem a lélek tükre – szól a mondás. De mi a helyzet a szemöldökkel?

970x250 1

Ha nem is a lélek tükre, meghatározza az arcot, éppúgy, ahogyan a száj. Nem mindegy hát, hogy milyen, s bár az ember abból indul ki, amit a természet adott, a játék kedvéért érdemes meglátogatni a Kalcsu Sminktetoválás-oldalt, ahol kipróbálhatjuk a Kalcsu sminktetoválás Try-on program segítségével, hogy hogyan állna nekünk egy sztárokon megszokott vörös szőnyeges smink egy-egy eleme, és ki tudja, a végére talán még egy sminktetováláshoz is kedvet kapunk!

Ehhez kapcsolódó kvízünk nem könnyű, hiszen apró részletekből kell felismerni a sztárokat: csupán a szájukat, szmüket és a szemöldöküket láthatjátok, ám utóbbi esetben segítünk, hiszen a szemük is látható lesz. Mégsem egyértelmű, hogy kinek a vonásai láthatóak a képeken, így érdemes résen lenni, és átgondoltan válaszolni!