Barion Pixel Megszereztük Victoria Beckham kedvenc rágcsálnivalójának receptjét – Készítsd el te is! – Coloré

Megszereztük Victoria Beckham kedvenc rágcsálnivalójának receptjét – Készítsd el te is!

2024. 10. 02.

Victoria Beckham csodás alakja ellenére szokott nassolni, de nem csokoládét, hanem kelkáposzta-chipset! Ennek a receptjét hoztuk el.

Victoria Beckham ötvenévesen is csúcsformában van, alakját pedig mindenki megirigyelhetné, különösen négy terhesség után! Testét rengeteg sportnak és egy életen át tartó egészséges táplálkozásának köszönheti. Néha megenged magának egy kis nassolást, de szigorúan egészséges alapanyagokból.

Kelkáposzta-chips ahogy Victoria Beckham szereti

A kelkáposzta igazi sztár a zöldségek között, hiszen rendkívül gazdag kalciumban, és K-vitaminban is bővelkedik. Védi a szemünket, amit a lutein nevű antioxidánsnak köszönhetünk, és folsavban is igencsak gazadag.

Victoria Beckham belátja, hogy könnyen beleeshetünk annak csapdájába, hogy egy ázott, leveles zöldségnek hisszük, holott megsütve sokkalta másabb ízt és textúrát kapunk, mint nyersen vagy akár főzve.

Hozzávalók:

  • kelkáposzta
  • cayenne bors

Elkészítés:

A sütőt melegítsük 180 fokra, és míg melegszik, készítsük elő a kelkáposztát! Külső leveleit szedjük le, a maradékot mossuk meg, majd távolítsuk el a torzsáját. Áztassuk néhány percre sós vízbe a leveket, majd szárítsuk meg őket. Egy sütőpapírral béleljünk ki egy tepsit, majd tetszés szerint tegyük rá úgy a leveleket, hogy ne érjenek egymáshoz.

Victoria Beckham egyik kedvence a kelkáposzta-chips / Kép forrása: bhofack2 / Getty Images
Victoria Beckham egyik kedvence a kelkáposzta-chips / Kép forrása: bhofack2 / Getty Images

E pontnál be lehet fújni egy kevés étolajjal a leveleket, majd só és cayenne bors is kerülhet rá. Sütőbe teszem, és 15-20 percig sütöm, míg kellemesen barna lesz. Tíz perc után már figyeljünk rá, nehogy megégjen!

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images