Barion Pixel Így fogja ünnepelni George Clooney a 10. házassági évfordulóját Amal Clooney-val – Coloré

Így fogja ünnepelni George Clooney a 10. házassági évfordulóját Amal Clooney-val

2024. 09. 30.

George Clooney és szépséges felesége megosztotta hogyan tervezik megünnepelni a tizedik házassági évfordulójukat ezen a hétvégén.

Szalad az idő, George Clooney és Amal Clooney immár tízéves házasok, és két gyönyörű gyermek szülei.

Ellátogatunk valahova, de még nem árulta el, hová megyünk. Kaptam egy leírást az időjárásról, hogy tudjam, miként készüljek. Illetve tudom, hogy két éjszaka lesz.

– mondta Amal a Extra műsorában a Clooney Foundation for Justice eseményén.

Erre az Ocean’s filmek sztárja viccelődve azt mondta, hogy valójában egy Bengals NFL-meccsre mennek Cincinnati-ba, Ohio államba, hogy megünnepeljék a nagy évfordulót.

Őszintén remélem George, hogy nem egy Cincinnati Bengals meccsre megyünk…

– mondta nevetve Amal a férjére nézve.

A 63 éves világsztár ezután szűkszavú maradt a meglepetés úticéllal kapcsolatban. Ami a gyerekeikkel való ünneplést illeti, a pár viccelődve mondta, hogy 7 éves ikreik, Ella és Alexander valószínűleg „valamit slime-ból” készítenek majd nekik ajándékként.

George Clooney és Amal Clooney
Kép forrása: Clemens Bilan / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

Amal arról is mesélt a riportereknek, hogy az ikrek átvették apjuk tréfálkozó szokásait, és ennek gyakran ő a célpontja.

Ez igazán kellemetlen, mert a fiam hozzáfér Hollywoodi kellékekhez, például mű csótányokhoz és egerekhez, sőt most már van egy 3D nyomtatója is, így nem is tudom elmondani, miket találok néha a dokumentumaim között vagy a párnám alatt.

– az édesanya szerint ezzel a fia csak az apját akarja büszkévé tenni.

Amal és George Clooney 2014. szeptember 27-én kötöttek házasságot Olaszországban, épp csak egy évvel azután, hogy barátokon keresztül találkoztak. Három évvel később pedig megszülettek a gyerekeik, azóta is boldog és kiegyensúlyozott az életük.

Forrás: People
Borítókép forrása: Taylor Hill/FilmMagic/gettyimages