Barion Pixel Így van fia halála után Gesztesi Károly anyukája, Zsuzsa néni – Coloré

Így van fia halála után Gesztesi Károly anyukája, Zsuzsa néni

2024. 09. 25.

Gesztesi Károly édesanyja a nyilvánosságtól távol gyászolja fiát, de néha elhagyja otthonát.

Zsuzsa néni, Gesztesi Károly édesanyja átélte azt, amit egy anyának sem szabadna átélni. Bár az asszony szeret otthonában lenni, néha enged barátai hívásának, és elmegy különböző eseményekre – mint például a Halhatatlanok Társulatának ünnepére.

Gesztesi Károly édesanyja

Az alkalomra Csarnóy Zsuzsanna, a színész első felesége hívta el egykori anyósát, hiszen testvére, Katalin is a Társulat tagja lett.

Zsuzsa néni ez alkalomból a Blikknek is mondott néhány szót.

Köszönöm szépen az érdeklődést, jól vagyok, csak tudja, kicsit öregesen. Hamar elfáradok, nehézkesen mozgok, ezért ritkán járok el, de most Katalin és Zsuzsa olyan kedvesen hívtak, hogy nem volt szívem nemet mondani. Örülök, hogy itt lehetek és a családdal együtt ünnepelhetek, találkozhatom a fiam kollégáival. Tudja, nagyon hiányzik Karcsi, folyton ott van a gondolataimban. Nem lehet megszokni azt az űrt, amit hagyott maga után.

Az asszony régebben sokat járt színházba, ám fia halála óta ritka vendég a teátrumokban. Nemcsak első menye, Zsuzsa, hanem Liptai Claudia is gyakran hívja, de az asszony szíve összeszorul, hogy a fiát már nem láthatja.

Mindennek ellenére a család összetartó, és mindenki segíti a család nagymamáját, ahogyan tudja. Mint az asszony elmondta, fia örülne, ha látná, hogy ilyen összetartó és gondoskodó családja van.

Nyitókép forrása: TV2