Barion Pixel Őszi must have darabok a dolgos hétköznapokra – Fotókkal, videóval! – Coloré

Őszi must have darabok a dolgos hétköznapokra – Fotókkal, videóval!

2024. 09. 23.

Reggel kifejezetten csípős lehet az idő, délutánra azonban nyárias meleg várható? Éppen emiatt figyelj oda az őszi ruhatáradra. Íme, a must have darabok!

Az idei nyár megkínzott mindenkit. Szenvedett minden élőlény, így sokaltól hallhattuk azt a kijelentést, hogy várják az őszt.

A nyirkos, hűvösebb időt akkor is vártuk, ha tudtuk, hogy lesznek olyan időszakok, amikor a felhő mögül jószerivel napokig nem bújik elő a nap. Akkor is áhítoztunk az ősz után, ha a több csapadék miatt összecsaphatjuk sárral a ruhánkat. Azt is tudjuk, hogy ez az évszak is tartogat még számunkra napfényt és olyan meleget, mintha nyár lenne. Éppen emiatt a réteges öltözködést kell előnyben részesíteni. Ennek megfelelően legyen készenlétben a ruhatárunk.

Készülj az őszre must have darabokkal!

Nemcsak színeiben, de anyagában is mást képvisel az őszi ruhatár. Amilyen színeket ad ez az évszak, úgy jelennek meg ezek az árnyalatok a ruháinkban is. A barna és a zöld, a bézs és a terrakotta népszerű lesz.

Ha igazán trendi szeretnél maradni idén is, de számít a kényelem és az elegancia is, akkor az oversize kardigánok és pulóverek a te kedvenceid lehetnek. A jól variálható alapdarabok egyszerre garantálják a melegséget, a kényelmet és az elegánsabb megjelenést is. Egy egyszerű inggel remek összhangot nyújthatunk. Az ingekben is bátran gondolkozz oversize fazonban és a bő szabású nadrágot is megadhatják a kényelem és szabadság érzését. A magas derekú szoknya és nadrág nemcsak menő, de megfelelő védelmet biztosít, amelynek talán még nagyanyáink is örülnek.

  • Ősz must have
  • Ősz must have
  • Ősz must have
  • Ősz must have
  • Ősz must have
  • Ősz must have
  • Ősz must have
  • Ősz must have

A mellény is must have darab, amely a hát és derékrész védelmét biztosítja, de kellő szabadságot enged a kezeknek. Megjelenhetnek az olyan kiegészítők, amelyek nemcsak jól funkcionálnak, de sokat adhatnak az esztétikumnak is. A sálak, kalapok, övek jó szolgálatot tehetnek a viseletnek és a megjelenésnek is.

Ha ennél nagyobb melegségre vágysz, akkor vedd elő a bőrkabátodat vagy szerezz be egy újat, mert a réteges öltözködés.

Ha nincs ötleted, inspirálódj INNEN, vagy a videóból:

A színekkel éppúgy érdemes lehet játszani, ahogyan a textúrákkal. Azok kombinálásával ugyanis izgalmas szettek születhetnek.

Nyitókép forrása: Getty Images