Barion Pixel Mit tehetsz a még szebb és vonzóbb ajkakért? (X) – Coloré

Mit tehetsz a még szebb és vonzóbb ajkakért? (X)

2024. 08. 19.

A Te fejedben is megfordult már, hogy kicsit változtatnál az ajkaid kontúrján? Szeretnéd, ha dúsabbak, teltebbek lennének? Kipróbáltál már mindenféle ajakápolót és rúzst, de semmi nem segített?

Akkor most mutatunk Neked egy olyan hatékony és korszerű eljárást, amellyel szebb körvonalat még egy profi sminkes sem adhatna az ajkaidnak! Ez nem más, mint a Perfect Laser Juvéderm hialuronsav töltőanyaga, mellyel most elérheted álmaidat! Ezzel még a száj körüli és a szemkörnyéki ráncokat is mérsékelheted, de a bőrt is hidratálja, és az arc teltségét növeli. Ha kipróbálod, éveket fiatalodhatsz vele.

Mi is a hialuronsav?

A hialuronsavról már biztosan hallottál, a minőségi kozmetikumok legtöbbjében ott van ez a komponens. Ez a testünk egyik természetes építőeleme, és a bőrünk nedvességtartó erejét elképesztő módon képes fokozni. Ugyanis saját súlyának ezerszeresét tudja vízben megkötni. Arcfeszesítés és ajakfeltöltés esetén is az egyik legjobb, legeredményesebb megoldás.

Miben segíthet a hialuronsavas feltöltés?

Akkor, ha szeretnél szebb, teltebb és szimmetrikus ajkakat, hogy még vonzóbb legyen az arcod összképe, érdemes kipróbálni a hialuronsavas kezelést! Ezzel még a ráncokat is ki lehet simítani a száj körül!

A kezelés menete, hogy tudd, mire számíthatsz

Minden ajakfeltöltés konzultációval kezdődik. Megnyugodhatsz, a kezelést orvos végzi, így már először is vele fogsz egyeztetni. Ő felméri a lehetőségeket, amiket össze fogtok vetni a Te elképzeléseiddel. Ennek alapján készül majd el a személyre szabott terv, ami csak Neked szól.

Ezt követi maga a kezelés. De előtte érzéstelenítik egy krémmel az ajkaidat, így körülbelül 20 percet várnod kell, hogy tökéletes legyen a zsibbadás. Ezzel az esetleges kellemetlenségek is minimalizálhatók. A feltöltés során egy nagyon vékony tűvel juttatják be a hialuronsavat az érintett felületre. Ez nagyjából 15 percet vesz igénybe, és már el is hagyhatod a rendelőt.

Mire ügyelj a feltöltést követően?

A kezelés utáni napon nyugodtan mehetsz dolgozni, és végezheted a napi rutint, de van pár szabály, amit nem árt betartani.

  • Az egyik ilyen, hogy kozmetikai kezelést, arcmasszázst körülbelül 2 hétig nem vehetsz igénybe.
  • 1 hétig kerülni kell a napfényt, és a szoláriumozás is ellenjavalt.
  • 2 napig ne végezz izzadással, nagyobb erőkifejtéssel járó fizikai tevékenységet!
  • 1 napig ne rúzsozz, ne fogyassz alkoholt, és szívószállal igyál!
  • Lehetőség szerint 24 órán át kerüld a csókolózást is.

Előfordulhat, hogy a kezelés után kisebb bevérzés, duzzanat keletkezik a szúrások helyén, de ezek szépen felszívódnak pár nap alatt, ha a fenti tanácsokat megfogadod. Persze van olyan is köztük, ami nehezen betartható, de ne csábulj el! Az ajkaid szebbek lesznek, mint valaha! Ez pedig megéri a lemondást.