Barion Pixel Balázs Andi brutálisan kiakadt a body shamingelő pasira: Hogy mersz ilyet mondani? – Coloré

Balázs Andi brutálisan kiakadt a body shamingelő pasira: Hogy mersz ilyet mondani?

2024. 08. 10.

Ami a szívén az a száján Balázs Andinak. A színésznő-műsorvezető egy rendezvényen nem kevesebb mint 600 nő előtt teremtett le egy olyan ismert férfit, aki nyilvános alázta, body-shamingelte azokat a nőket, akiknek szülés után nehézséget okozott a fogyás.

Balázs Andi
Forrás: Erdős Juci

Balázs Andi nem hagyta annyiban

Mint kiderült, ez volt az a pillanat, amikor Pálfi Éva, a Valódi nők műsorvezetője eldöntötte; Andit is szeretné a műsorvezetők közt látni a jövőben, ugyanis Andi humoros, ám karakán természete plusz színt visz a műsorba. Akik követik a sztár tudják, bárkit megvéd nyilvánosan, kommentben akár videóban is a közösségi médiában, akit bármilyen atrocitás ér a teste vagy kinézete miatt. Egy ilyen esetet idézett fel a Palikékban Andi, ahol úgy érezte, az ismert férfi nyilvánosan alázott meg nőket egy kijelentésével!

Én ott a mikrofont kivéve a műsorvezető kezéből és mondtam, hogy; kérlek, ezt indokold meg, hogy hogyan mersz ilyet mondani! Évinek nagyon tetszett, hogy ilyen karakánul kiállok a jelen lévő 600 nő előtt egy olyan férfival szemben, aki azt mondta, hogy szülés után vissza kell fogyni” – árulta el Andi a műsorban.

#batorvagyok