Barion Pixel Ritka pillanat: Michael Douglas fiával mutatkozott a vörös szőnyegen – Dylan jóképű férfivá érett – Coloré

Ritka pillanat: Michael Douglas fiával mutatkozott a vörös szőnyegen – Dylan jóképű férfivá érett

2024. 07. 12.

A legendás színész, Michael Douglas évekig rossz egészségi állapotban volt, jó ideje már filmekben sem látható.

Michael Douglast Catherine Zeta-Jones-szal közös két felnőtt gyermeke kísérte egy politikai dokumentumfilm, a America’s Burning vörös szőnyeges vetítésére.

A világsztár a New York-i DGA Színházban pózolt a fotókon 21 éves Carys lányával és 23 esztendős fiával, Dylannal. A 79 éves Michael Douglas elegáns kék ingben, szürke nadrágban és kék sportzakóban volt, és meglehetősen jól nézett ki. A fiatalok világosabb outfiteket választottak.

Michael Douglas és gyermekei
Forrás: Michael Loccisano/Getty Images

Az Oscar-díjas színésznek van még egy fia, Cameron, aki 45 éves és korábbi feleségétől, Diandra Lukertől van. Míg az ifjabbak minta életet élnek, addig Cameronnal sok probléma volt, alkohol és drog függősége miatt.

Mivel Carys és Dylan elég kései gyerekek, Michaelt egyszer összetévesztették a nagyapjukkal. Az Oscar-díjas sztár elárulta, hogy a kínos találkozás akkor történt, amikor meglátogatta egyik gyerekét az egyetemi szülők napján. Dylan tavaly diplomázott, húga pedig jelenleg is a Brown Egyetemre jár, Rhode Island-re.

A gyerekek kirepülésével a híres hollywoodi pár eladásra kínálta Westchester-ben található, 12 millió dolláros birtokukat.

Catherine Zeta-Jones – aki mostanában a Wednesday sorozatban szerepelt – elárulta, hogy ő és férje leginkább Európában és Bermudán töltik az idejüket, így New York-i otthonuk feleslegessé vált.

Forrás: Page Six
Borítókép forrása: Roy Rochlin/Getty Images