Barion Pixel 60 felett is lehetsz szexi! Ábrahám Edit és barátnője együtt wellnesseltek – Coloré

60 felett is lehetsz szexi! Ábrahám Edit és barátnője együtt wellnesseltek

2024. 06. 07.

A barátság igazi kincs. Az igazi, az egész életen át tartó barátság pedig olyan értékkel bír, mint a család. Ábrahám Edit szerencsés, hogy ezt megtapasztalhatja.

A gyerekkorban köttetett barátságokra szívesen emlékszik az ember, de Ábrahám Editnek nem kell a múltba visszamennie, hiszen gyerekkori barátnőjével még most is intenzív a baráti viszony.

Ábrahám Edit és a barátnője

Gyermekkoruk óta jó barátok, és egymás bizalmasai Ábrahám Edit és Nádai Beatrix énekesnő. Az igaz barátokat pedig sem a távolság, sem a szerelem nem szakítja szét.

Emlékszem, kislány korunkban Bea reménytelenül szerelmes volt egy színészbe, persze tudtuk, hogy ez a szerelem nem teljesül be. Féltékenység soha nem volt közöttünk, fiún össze soha nem vesztünk, a zsánerünk is más volt. Mély, régi barátságunk van, nem hiszem, hogy ezt bármi tönkre tudná tenni, így a szakmai féltékenység is kizárt. Annyira örülök annak, ha Beát látom énekelni, az irigység a mi természetünktől nagyon messzi áll.

Ennek eredménye, hogy ezt a különleges kapcsolatot az elmúlt évtizedekben sem törte meg a féltékenység, szakmai téren és a férfiak kapcsán sem. Erről így beszélt a Barátok közt színésznője:

A kapcsolatunk 13 éves korunkban kezdődött, amikor a híres Igaz Luci vagy ahogy a szakmánkban emlegetik, Luci néni tánciskolájába jártunk. Jazzbalettet tanultunk, akrobatikát és sztepptáncot.

Nádai Beatrix elmesélte, hogy bár nem mindig tudtak egymás mellett lenni, de mindig ott tudták folytatni, ahol abbahagyták.

A sok-sok idő alatt előfordult olyan, hogy elsodort bennünket az élet, de kisebb kihagyások után ugyanolyan őszintén tudtunk egymáshoz kapcsolódni, mint régen. Edit nem változott semmit, ma is olyan, amilyen volt, kívül és belül is, semmi allűr nincs benne, és most is csodálatosan néz ki.

  • Ábrahám Edit
  • Ábrahám Edit
  • Ábrahám Edit
  • Ábrahám Edit

A még mindig nagyon fitt és jó formát mutató 66 éves színésznő örült ezeknek a szavaknak, mert így visszacsatolást kapott arról, hogy amit magában és magáról elképzel, az a valóságnak is megfelel.

Most már ez a tükörképpel is megegyezik mindez, mert egy testsúlycsökkentő készítménynek köszönhetően megszabadult jó néhány plusz kilótól. A természetes bélseprűként ható gyógynövények kordában tartották Ábrahám Edit éhségérzetét, így minden önsanyargatás nélkül fogyott le. Ennek köszönhetően sokkal könnyebben tartja a tempót az unokájával, barátnője koncertjén is táncra pendülhet, és a közös wellness során is bátran fürdőruhára vetkőzhet.