Barion Pixel Marcelito Pomoy, a kéthangú világsztár Budapesten koncertezik – Coloré

Marcelito Pomoy, a kéthangú világsztár Budapesten koncertezik

2024. 05. 15.

A mélyen hangzó baritontól, a mezzoszoprán magasságig emelkedik a filippínó világsztár, Marcelito Pomoy hangterjedelme, aki május 24-én Budapesten mutatja meg tehetségét.

Marcelito Pomoy a Pilipinas Got Talent győzteseként tűnt fel, majd Amerikában negyedikként végzett az abszolút győzteseket felvonultató showban. Különlegessége, hogy férfi és női hangon egyaránt képes énekelni, így olyanokhoz hasonlítják, mint Andrea Bocelli vagy Celine Dion. Tehetségét mutatja, hogy az America’s Got Talentben egymaga énekelte el a Szépség és a Szörnyeteg betétdalának férfi és női sorait is:

Marcelito Pomoy – Szegény fiúból világsztár

Marcelito hangja, ahogy élete is, a mélységből ívelt a magasságba. „Az utcán túlélni mindennapos küzdelem volt. A streetfood és jégkrém árusításától a bowlingbábu állítgatásig minden nap a megélhetésről szólt. A nehézségek ellenére ezek a tapasztalatok a rugalmasság és a függetlenség érzését oltották belém” – nyilatkozta a művész, aki most Budapestre is ellátogat, hogy lenyűgözze a hazai közönséget.

A látványt többek között az Urban Verbunk fogja fokozni, és olyan dalokat hallhatunk, mint Az operaház fantomja, melyhez tánckoreográfiát is láthatunk. Az Urban Verbunk a látványos színpadképet néptánccal és a világon egyedülálló tánctechnikával éri el. Az előadáson jelen len Petar Markoski hegedűművész is, aki pop és rock feldolgozásaival lett ismert. Láthatjuk Elina Nechayeva operaénekesnőt is, aki Észtországot képviselte az Euróvíziós Dalversenyen.

A koncert tehát igencsak sok műfajt fog felvonultatni és keverni, így téve az estét feledhetetlenné.

A május 24-i esemény a Tüskecsarnokban kerül színpadra.