Hadd lássuk a kezeket!

2021. 05. 20.

A zenei színtér fontos alakjai beszéltek munkájuk helyzetéről.

Már nagyon hiányoznak a fesztiválok, igaz? Nem csak mi szeretnénk színpadon látni kedvenc előadóinkat, hanem ők is alig várják, hogy az első sorból csápolhassunk nekik.

A 2020 márciusa óta tartó időszakról rémes egy riportfilmben meséltek, amit most, ha van 20 perced, a Youtube-on meg is nézhetsz.

A „Hadd lássuk a kezeket” című film szereplői nagy része hónapokra munka nélkül maradt, szeretnék, ha a koncert- és fesztiválkedvelő nézők belelátnának egy kicsit a helyzetükbe.

A koncertező zenészek szeretnének minél előbb biztonságosan színpadra állni, a szervezők pedig készen állnak arra, hogy zöld jelzés esetén elindulhassanak a koncertek, fesztiválok. Ehhez azonban elengedhetetlen a mostaninál nagyobb átoltottság. Ez szolgált a film apropójául.

A filmben szereplő művészeket milliók követik, a klubok, fesztiválok közönsége is több százeresre tehető. A zenészek és a háttéremberek ezekkel a riportokkal példát szeretnének mutatni a rajongóknak, a vendégeknek. Abban ugyanis mind egyetértenek, hogy jelenleg az oltás jelenti az egyetlen megoldást.

A produkciót jegyző VOLT Produkció nem titkoltan azzal a céllal indította el az akciót, hogy a koncertekre járó közönséget az oltás fontosságáról győzze meg. A szereplők és a film készítői fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy számukra az oltás nem politikai kérdés, a megszólalásokért pedig senki nem kért és nem is fogadott el fizetséget.

Borítókép forrása: Youtube