Barion Pixel Csupamozi gyereknap a Puskinban: családi filmekkel és animációs játszóházzal várnak – Coloré

Csupamozi gyereknap a Puskinban: családi filmekkel és animációs játszóházzal várnak

2022. 05. 28.

Ha még nincs programotok a hétvégére, a csupamozi gyereknap a Puskinban nagyszerű és felejthetetlen szórakozást ígér az egész családnak.

Izgalmasnak ígérkezik a május 29-e a fővárosi Puskin moziban, ugyanis most először szerveznek a filmszínház rejtelmeibe beavató tematikus családi programot. Idén gyereknapon minden a mozi szeretetéről szól, amit kicsik és nagyok, szülők és nagyszülők egyaránt élvezni fognak!

Gyereknapi programok a Puskin moziban

Lesz gyermek- és ifjúsági filmvetítés; animációs játszóház és mozitörténeti körséta; archív moziplakátokat lapozhatunk; a művészmozi gépészeinek segítségével visszautazhatunk a régi mozis formátumok korába – valamint távmozis vetítésekkel is készülnek a szervezők, hogy azokat is megajándékozhassák gyereknap alkalmából, akik személyesen nem tudnak részt venni az eseményen.

Csupa Mozi Gyereknap A Puskinban
A Csupamozi gyereknapra mindenkit szeretettel várnak (Fotó: Puskin mozi)

A Csupamozi eseményre mindenkit szeretettel várnak a kicsiktől kezdve a tizenéveseken át a fiatal felnőttekig – és persze a szülőket, nagyszülőket is, akik remélhetőleg szintén remekül szórakoznak majd. A programokra személyenként egy karszalagot kell váltanunk, amelyek a Puskin mozi jegypénztárában, 1000 forintért kaphatók. (Kivéve A hattyúk tava balettelőadást, ami külön helyáras, 3500 forint) A Távmozi belépő ára pedig 990 forint. Bővebb információt a részletes programról itt kaphatunk bővebb információt, a távmozis programot pedig ezen a linken nézhetjük meg.

Borítókép forrása: Puskin mozi