Barion Pixel Ufós filmmel tér vissza a 77 éves Steven Spielberg: mutatjuk kik a főszereplői! – Coloré

Ufós filmmel tér vissza a 77 éves Steven Spielberg: mutatjuk kik a főszereplői!

2024. 08. 11.

Steven Spielberg ismét a rendezői székbe ül, méghozzá azért, hogy egy ufós filmet készítsen!

Steven Spielberg neve és személye mindenki által ismert, hiszen olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint az Indiana Jones és a Star Wars-filmek, csak hogy a legnagyobbakat említsük. Most két év után ismét rendez, mégpedig egy ufós filmet, ami 2026 tavaszán kerül majd a mozikba a főszerepekben Emily Blunttal és Josh O’Connorral.

Steven Spielberg és az ufók

A rendezőnek nem ez az első találkozása a földönkívüliekkel, gondoljunk csak E.T.-re, és maga a Csillagok háborúja is másik, messzi-messzi galaxisban játszódik, így vélhetően van egyfajta vonzódás az alkotóban az idegenek felé.

Egyik kedvenc földönkívülunk is Steven Spielberg jóvoltából került a képernyőre / Kép forrása: Aaron Rapoport / Getty Images
Egyik kedvenc földönkívülunk is Steven Spielberg jóvoltából került a képernyőre / Kép forrása: Aaron Rapoport / Getty Images

A The Dish forgatókönyvet David Koepp írja, aki a Jurassic Park írója is egyben, így a filmet már most az olyan most olyan izgalommal várják a rajongók, mint Shrek ötödik részét, az Avatar új részét, valamint a Toy Story ötödik filmjét.

Üdítő hír, hogy Spielberg új filmje eredeti a sok folytatás mellett; csak győzzük kivárni a 2026. márciusi bemutatót.

Forrás: Filmstories.

Nyitókép forrása: Getty Images