Barion Pixel Szexi pap és fuckboy: bejelentették a Tőrbe ejtve 3. részének első szereplőit – Coloré

Szexi pap és fuckboy: bejelentették a Tőrbe ejtve 3. részének első szereplőit

2024. 05. 29.

Daniel Craig mellett számos ismert arcot várhatunk a Tőrbe ejtve új részébe.

A Tőrbe ejtve igencsak nagy siker volt, nem véletlen hát, hogy újabb és újabb részei készülnek. A legutóbbi film, a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma 2022-ben került a mozikba, és várhatóan idén neki is állnak az új rész munkálatainak. Az tudvalévő, hogy Daniel Craig visszatér, most pedig újabb neveket jelentettek be, így Josh O’Connor, a nemrégiben bemutatott Challengers című film egyik főszereplője Zendaya oldalán, valamint Cailee Spaenyt, akit a Priscillában láthattunk.

Az új bejelentett színész Andrew Scott, akit többek közt a Sherlock című sorozatban is láthattunk Moriartyként. Nem ez lesz az első alkalom, hogy Daniel Craiggel dolgozik, ugyanis a 2015-ös James Bond-filmben, a Spectreben már játszottak együtt. A színész a Fleabag című sorozatban is nagyot alkotott Phoebe Waller-Bridge oldalán, amikor is egy dögös papot alakított. A színész csillaga egyre feljebb ível, hiszen egyszerre több projekten dolgozik, így a Tőrbe ejtve új részén kívül több filmben fel fog tűnni.

Minden, amit a Tőrbe ejtve 3-ról tudni lehet

A filmet Rian Johnson írja és rendezi, és a produceri feladatokat is ő látja el. A Wake Up Dead Man – azaz Ébresztő, holt ember – című film várhatóan 2025-ben kerül a mozikba. A cselekményről még nem sokat lehet árultak el, de úgy tudni, hogy ez lesz a főhős eddigi legveszélyesebb ügye.

Andrew Scott, a Tőrbe ejtve egyik új sztárja emlékezetes alakítást nyújtott a Fleabagben, és Moriartyként is a Sherlockban / Kép forrása: Jeff Spicer / Getty Images
Andrew Scott, a Tőrbe ejtve egyik új sztárja emlékezetes alakítást nyújtott a Fleabagben, és Moriartyként is a Sherlockban / Kép forrása: Jeff Spicer / Getty Images

Az első, 2019-ben bemutatott film 312 millió dollár bevételt hozott úgy, hogy költsége csupán 40 millió dollár volt. Az első filmben olyan sztárok tűntnek fel, mint Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas, Michael Shannon, Don Johnson és Toni Collette, míg az Üveghagymában Edward Norton, Janelle Monáe, Karthyn Hahn, Kate Hudson és Dave Bautista szerepelt, így elképzelhető, hogy a harmadik részben is lesznek még meglepetések!

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Lionsgate