Barion Pixel Történelemhamisítás, szex nélkül – Most már a lepedőakrobatika is hiányzik a Bridgerton családból új évadából! – Coloré

Történelemhamisítás, szex nélkül – Most már a lepedőakrobatika is hiányzik a Bridgerton családból új évadából!

2024. 08. 04.

Biztos nem én vagyok a célközönsége a Bridgertonnak, de mondom a poént: valahol még szórakoztató is volt az első két évad, talán a második még inkább. A harmadikra azonban kezd elfogyni a szufla és a bevethető mellek és fenekek száma, így marad a kérdés; mit ad nekünk egy olyan (kamu)kosztümös sorozat, aminek az első rész negyedik percében tudjuk, hogy a végére összejön a két főhős?

Hát egyre kevesebbet! Adott egy fiktív Anglia, ami nettó történelemhamisítás a cancel culture korában: szép lett volna, ha mindenfajta rasszból származó nemesek sétálgathattak volna az angol utcákon a XIX. század elején, de aki nem aludt töriórán az tudja, hogy annyi színesbőrű nemes volt akkoriban Angliában, mint Varga Irénnek értelmes gondolata. Szóval a történelmi hűséget ugorjuk is!

All About Colin And Penelope S Sex Scenes In Bridgerton Season 32 663265813df0e
Bridgerton Netflix

Bridgerton: a történelmet nem meghamisítani, megszívlelni kéne… vagy marad a szex

Mi marad? Szerelem és szex, végül is így még hétvégére szódával elmegy a sorozat! Nos míg az első évadban a cum-kontroll 50 árnyalatát sikerül megismernünk, addig a másodikban már kicsit szégyenlősebben, de még mindig szerethetőbben és erotikusabban estek egymásnak a szereplők.

Ez a harmadik évadra elfogyott, leszámítva egy, véleményem szerint bátor szexjelenetet, amit a Penelopét alakító Nicola Coughlannak köszönhetünk. És itt álljunk is meg: a kis penészvirág sztorija mindkét évadban izgalmas volt, főleg amikor kiderült a nagy titka, és a harmadik évadra egyértelmű, hogy a legizgalmasabb főszereplője volt és lesz is a Bridgertonnak, ha az alkotók nem szúrják el a dolgot, de erről később.

Bridgerton 302 Unit 02420r
Bridgerton Netflix

Pici, kerekded, hatalmas keblekkel. Nem ilyen lányokat szoktunk meztelenül látni a filmekben, de ő bevállalta, sőt ragaszkodott hozzá, meg később a berendezéstörős szexjelenthez is, amikről korábban írtunk. Ez az egyik legjobb szexjelenet is lehetett volna, ha van hozzá megfelelő partner és kémia. Nos, a Colint alakító Luke Newton két évig ki se jött a konditeremből, és erősen szerette volna megmutatni a legtöbb jelenetében, hogy milyen szerelempázsitot növesztett a mellkasára, de ennél tovább nem mert menni a vad bikája!? Leszámítva a béna fenékvillantós jelenetét, amiről sikított, hogy dublőr csinálta. Ennyit a biológiáról, most jöjjön a kémia: Colin karaktere eleve egy…finoman fogalmazva is egy tetű, aki két évadon keresztül nem vette észre, hogy mennyire oda van érte Penelopé, majd miután utazásain végigment fél Európán ( minden módon:)) egy csók ( spoiler…jah nem!) után rájön, Penelopé az ő csaja! Szóval kissé gyerekes, és akkor finoman fogalmaztam és ezen nem segít a színész egysíkú játéka és a kémia hiánya a női főszereplővel, aki mindent is megtesz azért, hogy mentse az évadot.

Az öreglányok lenyomják a titánokat?

A Bridgerton-gyerekek közül még mindig csak Eloise és Benedict van előtérben, a többinek a nevét se tudjuk. Daphnie teljesen kikerült a képből, és Antohny is már csak néhány szerelmes pillantásra tért vissza. Eloise remekel, mint mindig, Benedict meg kapott az évad második felére egy bevállalós szerelmi szálat és egy biszex édeshármast, amit a fene tudja merre visznek tovább a sorozat írói. Ami stabil, azaz ötven pluszos szereplőgárda; Sarolta királyné alias Saci továbbra is nagyon unatkozik, és akkor rendesen felkavarja az állóvízet, hogy a végén megmondhassa a frankót!

Többet tudunk meg Lady Danbury életéről, aminek nagy hatása lesz Bridgerton mamára is, aki – bár néha már egy zártosztályt megjárt őrületével a szemében – továbbra is hirdeti az igaz szerelmet, de őt ezért szeretjük. Lady Federington azonban igazi meglepetése az évadnak; az igazi rafkós mama, akinek száz gonoszkodására mindig volt egy emberi pillanata az előző két évadban, mostanra pedig igazi anyatigrissé vált, és talán az évad legjobb pillanatai hozzá és Penelopéhoz köthetők. Slusszpoén: imádom az angol angolt, de a Básti Juli-Hegyi Barbara-Söptei Andrea-Szirtes Ági kvartettet bármeddig el tudnám hallgatni.

Bridgerton Season 360 04102024 B4aedfebf5c040a18c292a4f6990bfd7
Bridgerton Netflix

Hova tovább Bridgerton?

Jön a negyedik évad, két év múlva érkezik, és már most lázonganak a rajongók. Benedict (spoiler) biszexuális vonala mellett Francesca férjének a testvére égette ki a legjobban a biztosítékot a rajongóknál. Innentől csak az olvassa, aki bírja a masszív spoilereket! Francesca férje a történet egy pontján meghal, előtte azonban gyermeknemzési gondokkal küzdenek, ezért a testvére fogja teherbe ejteni a Bridgerton-lányt, akivel később össze is jön. A bibi az, hogy a harmadik évad nagyjából utolsó percében megjelenik a tesó…aki lány! Hogy ebből hogy lesz baba és szerelem még talány, de elnézve az alkotók szándékát, lehet, hogy ezt még fokozni is fogják!