Barion Pixel ,,Százszor hívogatott, mindenhova követett” – Híres politikus életét is megkeserítette a Szarvasbébi-zaklató – Coloré

,,Százszor hívogatott, mindenhova követett” – Híres politikus életét is megkeserítette a Szarvasbébi-zaklató

2024. 06. 27.

Az igazi Szarvasbébi-zaklatót azzal vádolják, hogy az 1980-as években George Galloway politikust kezdte ki. Eközben a zaklató pedig perli a Netflixet.

George Galloway brit politikus és műsorvezető azt állítja, tudja, hogy ki a Szarvasbébi című Netflix-sorozat inspirálója, hiszen az ő életét is megnehezítette egy nő, Fiona Harvey. Mint Piers Morgan műsorában elmondta:

Az 1980-as években a zaklatás közelről és személyesen történt. Nem voltak e-mailek vagy SMS-ek. Vagy fel kellett hívni valakit a vezetékes telefonján, vagy be kellett menni az ajtaján. Ez volt az igazi zaklatás. Ezt tette velem.

Az igazi Szarvasbébi-zaklató

A politikus állítása szerint a zaklatója, Fiona Harvey állandóan a sarkában volt, és egy megszállott nő benyomását keltette.

Először azt hittem, tetszem neki, de kiderült, hogy a munkámért rajongott. Könyörtelenül és fizikailag, közelről és személyesen követett engem. (…) Több százszor hívott fel, és valószínűleg több százszor jelent meg nálam. Kész vagyok tanúskodni.

Eközben a zaklató, Fiona Harvey 170 millió dollárra perli a Netflixet Martha ábrázolása miatt. Indoklása szerint a sorozat által ötvenmillió emberhez hamisan jutottak el olyan információk, mely szerint Harvey öt év börtönre ítélt zaklató, és hogy szexuálisan bántalmazta a politikust. Mint a nő állítja, a sorozat miatt tönkrement az élete, ám a Netflix kiáll a széria mellett, és lehetőséget ad az írónak, Richard Gaddnak, hogy megvédje álláspontját.

A Szarvasbébi című sorozat a valódi zaklató szerint igencsak elnagyolt és pontatlan / Kép forrása: Imdb
A Szarvasbébi című sorozat a valódi zaklató szerint igencsak elnagyolt és pontatlan / Kép forrása: Imdb

A brit politikus, George Galloway szavaira annyit reagáltak Fiona Harvey képviselői, hogy az ügynek semmi köze ahhoz, amit a Netflix tett a Harveyval.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Imdb