Barion Pixel Ezt az új horrort maga Stephen King is “mesterműnek” hívja, pedig az előzetes még nem egyértelműen meggyőző – Coloré

Ezt az új horrort maga Stephen King is “mesterműnek” hívja, pedig az előzetes még nem egyértelműen meggyőző

2024. 08. 18.

A Strange Darling című vadiúj pszicho-horror még a Rotten Tomatoes kritikus pontozóit is letaglózta, főszereplője Willa Fitzgerald.

Habár az előzetes nem ad többet, mint bármelyik hasonló horror műfajú alkotás, valószínűleg direkt van ez így – nem akar sokat elárulni. A Strange Darling főszereplője az Usher-ház bukásából ismert Willa Fitzgerald, illetve Kyle Gallner, aki pedig a SMILE horrorban játszott. A film rendezője JT Mollner, akinek munkáját még maga Stephen King is méltatja.

Strange Darling horror
Forrás: imdb

Megkaptam a STRANGE DARLING előzetes változatát, és ez tényleg fantasztikus. Megpróbálom ide csatolni az előzetest, mert ez is már egy okos kis remekmű. Nem tudok többet mondani, nézd meg a filmet, és megérted, miről is szól az előzetes. Bárcsak többet mondhatnék a STRANGE DARLING-ről, de ez egyike azoknak a filmeknek, amelyek túl ravaszak ahhoz, hogy elspoilerezhessük, ezért jobb, ha nem mondok semmit.

– írta Stephen King az X-en.

A film szinopszisa így szól:

A 21. század legtermékenyebb és legkülönlegesebb amerikai sorozatgyilkosának utolsó ismert gyilkosságáról szóló igaz történet dramatizálása. Egy egyéjszakás kaland gyilkossággá változik, az előzetes pedig Fitzgerald karakterét követi nyomon, aki kétségbeesetten próbál megszökni Gallner karaktere elől.

A film a tengerentúlon hamarosan debütál, de az európai mozikba (hacsak nem streamingre jön egyből) majd csak szeptember közepétől várható.

Forrás: IndiWire
Borítókép forrása: imdb