Barion Pixel Dráma az HBO-nál: Újabb főszereplő hagyja ott az És egyszer csak… harmadik évadát! – Coloré

Dráma az HBO-nál: Újabb főszereplő hagyja ott az És egyszer csak… harmadik évadát!

2024. 04. 23.

A Che-t alakító Sara Ramírez után újabb szereplő nem tér vissza a Szex és New York folytatásaként ismert És egyszer csak… című sorozat harmadik évadába. Karen Pittaman, az első két évadban Miranda tanárát és új barátnőjét, dr. Nya Wallace-t alakította, azonban a széria a színésznő nélkül folytatódik.

Karen Pittman And Just Like That
Karen Pittman, forrás: MAX

És egyszer csak…vége!

Az HBO MAX sajtósa a Variety megkeresésére árulta el, miért távozik a színésznő a népszerű sorozatból.

Öröm volt, hogy Karen Pittman az okos és lenyűgöző Nya Wallace professzort alakította az És egyszer csak… első két évadában” – nyilatkozta a MAX szóvivője a Varietynek. „Mivel nagyon élveztük a munkát ezzel a dinamikus színésznővel, a nézők is élvezték az alakítását. Két másik streamer-sorozat melletti elkötelezettsége miatt nyilvánvalóvá vált, hogy egyszerre három műsort nem lehet forgatni.

– indokolta a sajtós Pittman távozását.

És egyszer csak…Samantha!?

Sokakban már felmerült a kérdés, hogy két új alapszereplő távozása után mi lesz a sorozat harmadik szezonjával, amit a hírek szerint még idén elkezdenek forgatni, ám csak 2025-ben láthatjuk a képernyőn. Sokan még mindig abban reménykednek, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall visszatér a szériába, ahogy a második évad utolsó részében is tette. Ahogy korábban írtuk, a sztár nőnapi üzenete reménykedésre adhat okot:

Mindenesetre már alig várjuk Carrie, Charlotte, Miranda és talán Samantha legújabb kalandjait!