Barion Pixel Érkezik a Downton Abbey film 3. része a legikonikusabb karakter nélkül – Minden, amit tudni lehet róla – Coloré

Érkezik a Downton Abbey film 3. része a legikonikusabb karakter nélkül – Minden, amit tudni lehet róla

2024. 05. 19.

A Downton Abbey sorozat két filmje után készül a harmadik!

Hónapok óta tartó pletykák után Downton Abbey stábja hivatalosan is megerősítette, hogy készül a harmadik film, és a visszatérő szereplők mellett újakat is láthatunk! Az egyik új név Paul Giamatti, aki már a sorozatban is feltűnt, és az ott alakított karakterét viszi tovább. Akárcsak a szériában, Cora Grantham bátyját, Harold Levinsont alakítja, épp úgy, ahogyan egy karácsonyi különkiadásban tette. Várhatóan a film címe Downton Abbey: Egy új korszak lesz.

Downton Abbey: Egy új korszak

Ezt a filmet is Julian Fellowes írja, és Simon Curtis fogja rendezni. A cselekményről egyelőre nem lehet tudni, de számos visszatérő szereplő lesz, így Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter, Phyllis Logan, Robert James-Collier, Joanne Froggatt, Allen Leech, Penelope Wilton és Dominic West. A rajongük legnagyobb bánatára a nagyszájú Maggie Smith nem tér vissza a harmadik részben, ugyanis ( SPOILER) a második rész végén elhunyt a karaktere. Persze a neten már egy emberként kampányolnak azért, hogy legalább egy visszaemlékezésben láthassák őt!

Úgy tudni, hogy Joeley Richardson, Alessandro Nivola, Simon Russell Beale és Arty Froushan is csatlakozik a csapathoz.

A film hírét egy rövid videóban tették közzé, amelyen a szereplők újra összeállnak szövegfelolvasásra:

A videóban Lady Mary megformálója, Michelle Dockery így nyilatkozik:

Csodálatos érzés, és egy kicsit megható is. Fantasztikus újra együtt lenni. Olyan, mintha tegnap hagytuk volna abba.

A felvételről csak Dame Maggie Smith és Imelda Staunton hiányzik, ám ez érthető, hiszen az özvegy grófnő a második film végén elhunyt. Imelda Stauntonról egyelőre nincsenek hírek, de valószínű, hogy ő is megjelenik, ám még titokban tartják.

Forrás: RadioTimes.

Nyitókép forrása: Getty Images

/szelavi/kultura/erkezik-a-downton-abbey-film/