Barion Pixel Csórics Balázs a Rómeó és Júliát a S.E.R.E.G.-re váltotta – Coloré

Csórics Balázs a Rómeó és Júliát a S.E.R.E.G.-re váltotta

2024. 01. 26.

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan telik az idő. A gyerekek növekedése az egyik igazi mementója az idő múlásának, de Csórics Balázs ugyanezt a Rómeó és Júlia musicalben is mérni tudja.

Kocsis Dénes a napokban osztotta meg Instagramján, hogy az Operettszínház 20 éve tűzte műsorára a Rómeó és Júlia musicalt. Csórics Balázs is nosztalgikus hangulatba került ennek kapcsán.

Csórics Balázs 20 évvel ezelőtt

A szereplőgárdában volt némi változás és Csórics Balázsban is emlékeket idézett fel a múlt.

20 évvel ezelőtt, 19 évesen Janza Kata oldalán indultam el a zenés színház deszkáin.

Írta Insta posztjában és egy jellegzetes, emlékezetes képet is megosztott.

…és most

A Barátok közt és a Keresztanyu színésze egy egészen más szerepre készül. Még az idén műsorra kerül a S.E.R.E.G. című sorozat, amelyben nem meglepően katonát fog alakítani.

Ehhez komoly felkészülésre van szükséges alapjában véve is, de még a korábban szerzett sérüléséből is alig gyógyult fel, amikor a szerep miatt megkeresték. A tavaly november óta tartó forgatásokat jól viseli a színész, de úgy is kell, hiszen egy alezredes szerepébe bújik, akinek kellő kondiban kell lennie.

A sorozat munkálatai előtt is aktívan edzett, de most már ez a mindennapjainak része. Nemcsak a szerepére készül így fel maximálisan, hanem az állóképességét is növelte és megszabadult 12 kilótól is.

Nyitókép forrása: RTL