Barion Pixel Addig izgatnak minket, míg végül semmit sem kapunk – Ezeknek az alkotásoknak hiányoljuk a befejezését – Oldal 5 – Coloré

Addig izgatnak minket, míg végül semmit sem kapunk – Ezeknek az alkotásoknak hiányoljuk a befejezését

2024. 06. 09.

Az ember számos filmet és sorozatot néz élete során, ám akad köztük olyan, ami nem kapott méltó vagy éppen jó befejezést. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat.

Távol a világtól

Ami a filmeket illeti, a 2023-mas Távol a világtól című alkotás volt az, aminek a végén a képernyőre üvöltöttem, hogy MIÉRT? Nem azért, mert annyira szomorú véget ért volna, hanem azért, mert nem ért véget. Tipikus családi sztorival indul, az elfoglalt édesanya, Amanda, úgy dönt, fogja férjét Clayt, valamint két gyermeküket, Archie-t és Rose-t, hogy egy vidéki luxusvillába meneküljenek a város zajától. Ez olyannyira sikerül, hogy egyszer csak elmegy az áram, majd két idegen jelenik meg. G. H. Scott és lánya Ruth, a ház tulajdonosai.

Bár a szereplők egyáltalán nem szimpatizálnak egymással, együtt kell kideríteniük, mi történik a világban. Hiszen nemcsak az áram és az internetszolgáltatás állt le, de az állatok is furán kezdtek viselkedni. Miközben egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, mi is történik, a szereplők pedig hasonlóan lassan, de biztosan közelednek egymás felé… Aztán ennyi, vége is a filmnek. Fogalmunk sincsen, mi történt pontosan, ahogy azt sem tudjuk, ezzel a valamivel hogyan birkóznak meg a szereplők. Összegezve, kapunk 140 percnyi izgatást az igazi csattanóig, ami végül el sem csattan.

Nyitókép forrása: Getty Images
/szelavi/kultura/alkotasok-hianyos-befejezese/5/