Barion Pixel Addig izgatnak minket, míg végül semmit sem kapunk – Ezeknek az alkotásoknak hiányoljuk a befejezését – Oldal 4 – Coloré

Addig izgatnak minket, míg végül semmit sem kapunk – Ezeknek az alkotásoknak hiányoljuk a befejezését

2024. 06. 09.

Az ember számos filmet és sorozatot néz élete során, ám akad köztük olyan, ami nem kapott méltó vagy éppen jó befejezést. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat.

Egyikünk hazudik

Naphosszat lehetne sorolni, a Netflix hány remek sorozatot kaszált már el, mondván, nem hozták be a számításaikat. Azonban vannak köztük olyanok, amelyek megértek volna még egy misét. Számomra ilyen az Egyikünk hazudik című sorozat, amely 2021-ben debütált. A történet kissé klisés. Leegyszerűsítve: egy gimnáziumi diák meghal, melynek négy másik diák a szemtanúja. Természetesen ők az első számú gyanúsítottak, ezért összefognak, hogy megtalálják a valódi gyilkost. A pikantériát az adja, hogy mindannyian más szociális ranggal rendelkeznek (ez kicsit sem új formátum). A közös cél viszont egyre közelebb hozza őket egymáshoz. Nem nagy spoiler, hogy megtalálják a gyilkost, akit véletlenül meg is ölnek.

A második évad ott veszi fel a fonalat, hogy próbálják elhitetni az emberekkel, hogy a srác megszökött, amikor napvilágot látott a tette. Nyilván ezt senki nem hiszi el. Ismét az ártatlanságukat kell bizonyítaniuk. Végül sikerül, de természetesen az utolsó epizód, utolsó pillanatai újabb szálat nyitnak meg. Hogy mi az a szál és hova vezet, sosem tudjuk meg, ugyanis kasza lett a vége. A magam nevében, akár plusz három évadon át is nézném, milyen rejtélyeket kell megoldania a már összeált Bronwyn, Cooper, Addy, Nate és Janae ötösének.

/szelavi/kultura/alkotasok-hianyos-befejezese/4/