Barion Pixel Addig izgatnak minket, míg végül semmit sem kapunk – Ezeknek az alkotásoknak hiányoljuk a befejezését – Oldal 3 – Coloré

Addig izgatnak minket, míg végül semmit sem kapunk – Ezeknek az alkotásoknak hiányoljuk a befejezését

2024. 06. 09.

Az ember számos filmet és sorozatot néz élete során, ám akad köztük olyan, ami nem kapott méltó vagy éppen jó befejezést. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat.

Mindhunter

A 2017-ben megjelenő Mindhunter című sorozat volt az első ebben a műfajban, ami teljesen idegbe tett. Holden Ford (Jonathan Groff), Bill Tench (Holt McCallany) FBI-ügynökök és Wendy Carr (Anna Torv) pszichiáter, megalkotják az FBI viselkedéstudományi osztályát a virginiai állambeli Quantico városában. Az újdonsült osztály bebörtönzött gyilkosokkal készít interjúkat, hogy megértsék, mi zajlik le egy sorozatgyilkos elméjében.

A válaszhoz egyre közelebb kerülnek, ráadásul elméletüket élesben is kipróbálják. A végkifejleten nem kell sokat gondolkodni, hiszen az alapelképzelés a valóságban megtörtént. Az viszont különösen bosszantó, hogy a két évad minden része egy eléggé veszélyesnek tűnő férfi pillanatival kezdődik. A koronavírus viszont közbeszólt és a várva várt harmadik évadnak a forgatását meg sem kezdték. Sőt, idővel úgy döntöttek, nem hozott annyi nézőt a sorozat, hogy megérje folytatni. Ez igencsak meglepő, hiszen a Netflix nézői még petíciót is indítottak a folytatásért, amit valljuk be, nem sűrűn tesznek meg, Hiába, a harmadik évadról 2019 óta nincs hír, pedig a sorozat utolsó része igencsak felborzolta a kedélyeket. Arról nem is beszélve, hogy a történelmet ismerve, számos érdekes sorozatgyilkos lett volna az interjúztatások listáján.

/szelavi/kultura/alkotasok-hianyos-befejezese/3/