Barion Pixel Használd ki, ami maradt a nyárból – 5 könyv, amit vigyél magaddal a strandra – Oldal 3 – Coloré

Használd ki, ami maradt a nyárból – 5 könyv, amit vigyél magaddal a strandra

2024. 08. 11.

A strandon a napozáson és a fürdésen túl a nyugodt olvasás is igazi élvezet, különösen, ha az alábbi könyvek közül választasz!

Pap Éva: Mielőtt újrakezdeném

Lebilincselő történet a reményről / Kép forrása: Libri
Lebilincselő történet a reményről / Kép forrása: Libri

A Mielőtt lemegy a nap folytatása, a Mielőtt újrakezdeném maga a remény. A történet egy olyan utazással indul, ami felkavarja a főszereplő életét, az utazás célja, egy találkozás pedig megtépázza az érzelmeket.

Marko egy nap tudomást szerez Szarajevóban élő féltestvéréről. Miközben hosszú ideig egy bátyra vágyott, most úgy érzi, nem készült fel a találkozásra. Dühös nemrégiben elhunyt apjára, amiért eltitkolta előle a testvérét. Azonban kérésének eleget akar tenni, ezért felkeresi őt. Közben rádöbben, hogy rég feladta az álmait. Párkapcsolata kiüresedett; boldogság és öröm nélkül éli elfásult, szürke életét. Mindezek tetejébe azok árulják el és esküdnek össze ellene, akikről soha nem gondolta volna. Megváltoztathatja egy utazás az életét, és átveheti felette az irányítást, vagy mindennek kell maradnia a régiben? A Szabadkán, Szegeden és Szarajevóban játszódó regény sodró lendületű, olykor meditatív alkotás, amely bepillantást enged az 1990-es években dúló délszláv háború megrázó és drámai eseményeibe is.