Barion Pixel Nem csak a gazdagok kiváltsága: a belsőépítészeti munka előnyei (X) – Coloré

Nem csak a gazdagok kiváltsága: a belsőépítészeti munka előnyei (X)

2023. 10. 23.

Ha egy beszélgetés során a belsőépítészet merül fel témaként, gyakori a vélemény, mely szerint ahhoz egy “vastagabb pénztárcára” lesz szükségünk. Ám a valóság az, hogy egy belsőépítész szinte bármilyen büdzséhez képes alkalmazkodni, a projekttől függően.

Galériás lakástól a modern luxusotthonig

Ahogy azt a LivDan Home eddig megvalósított projektjei is hűen bemutatják: ahány lakás, annyiféle térkihasználás. És pontosan annyifélék az igények, lehetőségek is, melyekkel a lakástulajdonosok rendelkeznek. Nem érdemes ezért attól félnünk, hogy egy belsőépítész valamiért nem tartja majd a kereteket, amiket megbeszélünk: pontosan tisztában van minden anyag ár-érték arányával. A költségtervezetet pedig az ügyféllel közösen tervezi meg.

Ferfi No Tervet Nez

Miben segíthet még egy belsőépítész?

  1. Segít a spórolásban
    Nemcsak, hogy a kereteket segít betartani, de – kapcsolatai révén – még mennyiségi kedvezményeket is tud biztosítani számunkra. Arról nem is beszélve, hogy piaci ismeretei által pontosan tisztában van a költséghatékony, mégis minőségi anyagalternatívákkal. Szakértelmével egyúttal azt is elkerülhetjük, hogy egy szépnek tűnő, de valójában korántsem praktikus bútorral, burkolattal bővüljön lakásunk. Hiszen egy-egy problémás sarokkanapé vagy szekrénysor beszerzése egy, csak igen drágán korrigálható tervezési hiba.
  2. Időt és energiát takarít meg nekünk
    Mindebből adódik, hogy nem saját magunknak kell elkezdeni keresgélni, órákon át, mit kellene beszereznünk. Egy belsőépítész már gyakorlott abban, hogy észrevegye: milyen lakberendezési tárgyak illeszkednek az adott stílushoz, és mutatnak együtt is tökéletesen. Innovatív ötleteikkel pedig nemcsak egyedivé teszik majd a teret, de a döntéshozatalt is gyorsabbá.
  3. Többféle együttműködést is lehetővé tesz
    Olyan típusok vagyunk, akik szeretik a kontrollt, esetleg alacsonyabb költségvetés áll csak a rendelkezésünkre? Nem probléma: a belsőépítész tanácsadóként is végig tud kísérni a projekt megvalósításában. A leggyakoribb és egyben legsokrétűbb együttműködési forma persze a teljes. Itt nemcsak a tanácsadónk a belsőépítész, hanem a látványtervezőnk is. Csak a szakmai ismereteink nincsenek meg lakásunk terének kialakításához, de kellően nyitottak vagyunk az új ötletekre? Ebben az esetben ez lehet számunkra a legideálisabb együttműködési forma.

Amiért a leginkább megéri felfogadnod őt

Tény, hogy a legtöbb belsőépítész álma a korlátlan büdzsé – azonban, mint mindennek, egy ilyen együttműködésnek is megvannak a maga kihívásai. A magas elvárások és a valóság egyeztetése olykor még nehezebb lehet egy ilyen helyzetben, mint egy kisebb költségkeretnél.

Ám minden projekt egyszeri és megismételhetetlen. Mindegyik más-más izgalmakat, kreatív megvalósítási lehetőségeket tartogat a belsőépítészek számára. Ennek révén a maximális érték nyújtására törekednek majd minden ügyfél felé. Így valódi, élhető otthonokat varázsolva a legkisebb terekből és a leghatalmasabbakból egyaránt.

/otthon/lakberendezes/nem-csak-a-gazdagok-kivaltsaga-a-belsoepiteszeti-munka-elonyei-x/