Barion Pixel Jason Biggs visszatér egy karácsonyi filmmel – méghozzá több kétezres évek beli kedvencünkkel – Coloré

Jason Biggs visszatér egy karácsonyi filmmel – méghozzá több kétezres évek beli kedvencünkkel

2023. 11. 09.

Az Amerikai Pite filmek sztárja, Jason Biggs mellett Heather Graham szintén újra látható lesz a Netflixes romkomban.

Best.Christmas.Ever! címmel érkezik a Netflixre több sztár kedvencünk is, akik a kétezres években megdobogtatták a szívünket, vagy épp megmozgatták a nevető izmainkat. Jason Biggs az Amerikai pitével vált híressé, de játszott a Lúzerben a szintén Pités Mena Suvari oldalán, láthattuk a Pasik és csajokban, és még jó pár filmben. A karácsonyi romkomban Heather Graham lesz a főszereplő társa, aki szőke bombázóként vált ismertté egy újabb Pités, Chris Klein oldalán a Húgom, nem húgom-ban, de játszott az Austin Powers: KicsiKém -ben, a Sikoly 2-ben, a Magassági mámorban és még egy tucat filmben.

Jason Biggs-hez csatlakozik a szintén kétezres évek kedvelt előadója, Brandy, aki nemcsak színésznőként, hanem elsősorban énekesnőként vált híressé. A negyedik főszereplő Matt Cedeno, aki először divatmodellként futott be, majd hihetetlenül sármos külsejét a filmiparban is pénzre váltotta.

Jason Biggs
Forrás: Netflix

Az előzetes már megtekinthető, amiből kiderül, hogy a történet szerint Charlotte (Graham) és férje (Jason Biggs) a gyerekeikkel a karácsonyt egy régi baráti párnál töltik el (Brandy és Cedeno). A vendéglátók élete mindenben tökéletesnek tűnik és ez már-már idegesítően zavaró Charlotte-ék számára. De vajon, mi a recept és eltanulható-e mindez? És a barátság erősebb kötelék, mint az irigység?

karácsonyi film
Forrás: Netflix

A karácsonyi történet november 16-án debütál a streaming szolgáltatónál, de nem ez lesz az egyetlen ünnepi meglepetés. Ahogy azt megszokhattuk a téli szezonban ontják magukból a csatornák a saját gyártású karácsonyi filmeket. Így tért vissza a tavalyi évben Lindsay Lohan a Karácsonyi románcban vagy épp Freddie Prinze Jr. a Karácsony veled-del.

Idén Melissa McCarthy-val várhatjuk még a Genie-t a Peacock csatornán.

Borítókép forrása: Netflix
/otthon/jason-biggs-visszater/