Barion Pixel Spórolnál a takarításon? Szuper ár-érték arányú tisztítószerekért irány a dm! (x) – Coloré

Spórolnál a takarításon? Szuper ár-érték arányú tisztítószerekért irány a dm! (x)

2023. 09. 08.

A takarítás nem tartozik a kedvenc programjaink közé, különösen azért, mert nemcsak az időnk, hanem a pénztárcánk is bánja. A dm-ben viszont igazán pénztárcabarát tisztítószerek várnak, amik épp úgy takarítanak, mint drágább társaik (ha nem jobban!)

A takarítás gyakori program a háztartásunkban, hiszen amellett, hogy jól látható, ha halogatjuk, az egészségünk miatt is fontos, ugyanis különböző baktériumok alakulhatnak ki egy elhanyagolt lakásban. A kockázati tényezőt elsősorban a fürdőszoba és a konyha rejti, de a portörlés, a porszívózás és a felmosás mellőzése is olyan problémáknak adhat táptalajt, mint különböző rovarok, netán egerek megjelenése.

A takarítás tehát igencsak fontos, nemcsak testi, hanem lelki egészségünk miatt is, mert egy tiszta rendezett lakásból lesz igazi otthon.

A különböző tisztítószerek elengedhetetlenek a takarítás során, különösen a kényesebb helyeken, mint a vécé vagy a zuhanyzó. Ha segíteni akarjuk a saját munkánkat, érdemes kialakítani egy rutint, és az alapján haladni. A konyhapultot például ajánlott felmosás előtt letakarítani, hogy ha bármi lehullana, ne kelljen külön feltörölnünk miatta. Míg a különböző szerek dolgoznak a lefolyókban, porszívózzunk fel vagy haladjunk a portörléssel, miáltal a várakozási időt is kihasználhatjuk.

Pénztárcabarát tisztítószerek, amikkel hatékony a takarítás

A dm mindig is mellettünk állt, ha otthonunk tisztaságához volt szükségünk segítségre, és most sincs ez másképp: jó minőségű, megbízható tisztítószerekhez juthatunk hozzá kedvező áron, így nem kell tízezreket elköltenünk ahhoz, hogy tisztítószerekhez jussunk. Érdemes azonban előre megtervezni a vásárlást, és összeírni, hogy pontosan mikre van szükségünk. A Mindig megéri jelöléssel allátott termékek árai legalább négy hónapig nem emelkednek, így a kedvező árú termékekből nem szükséges több darabot felhalmozni. Ezzel megspórolhatjuk a tervezésre szánt időt, a számolgatást, és a flakonok a szekrényben sem foglalják feleslegesen a helyet. Vásároljunk akkor, amikor valóban szükségünk van rá!

A lefolyóhoz

A Denkmit lefolyótisztító rendkívül hatékony, és emellett kíméletes is: oldja a haj, a zsír és a szappan okozta dugulásokat is, legyen szó konyhai vagy fürdőszobai lefolyóról. Azontúl, hogy kitisztítja a lefolyót, az esetleges kellemetlen szagokat is megszünteti.

A fürdőszobába

A fenntarthatóság jegyében utántöltős kiszerelésben is hozzájuthatunk a Denkmit fürdőszobai tisztítószerhez, ami nemcsak illatával csalogat, hanem árával is: fél litert 399 forintért vásárolhatunk meg a következő négy hónapban. Segítségével könnyedén eltávolíthatjuk a vízkő- és szappanlerakódásokat a zuhanyzóból, a kádból, csempéről és a szerelvényekről is. Akril és műanyag felületek tisztítására is kiválóan alkalmas, ugyanis kizárólag a vízkővel bánik keményen. A Denkmit ecetes tisztítószer is jó szolgálatot tehet a fürdőszobában, mert kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a vízkövet, és frissítő, almás illatával is nyomot hagy maga után. A vécé senkinek sem a kedvenc területe, ha takarításról van szó. Ebben nyúlt segítséget a Denkmit nature WC-tisztító gél, ami megújuló alapanyagok felhasználásával készült, melyek segítségével eltávolítja a vízkőlerakódásokat és szennyeződéseket, miközben a friss illatról is gondoskodik.

A padlóra

Felmosásnál fontos a tisztaság, de a padlót – legyen az kő, fa vagy műanyag – ápolni kell. A biztonság is fontos, ezért a Denkmit padlótisztító gyártói arra is gondoltak, hogy gyorsan száradó formulával lássák el a szert, ami minden felületen használható, ugyanis speciális hatóanyagainak köszönhetően védi a fugát, ezáltal az nem duzzad fel a nedvességtől.

A mosogatógépbe

A mosogatógép rendkívül hasznos a konyhában, így érdemes gondoskodnunk arról, hogy minél tovább velünk legyen. A Denkmit nature mosogatógép tabletta kíméletesen tisztít, mégis rendkívül hatékony, ugyanis megakadályozza a vízkő- és vízfoltok kialakulását. A 3in1 hatásának köszönhetően a tisztítás mellett öblítésre is használható, és mosogatógépsóként is funkcionál. Az üvegedények csillogóak lesznek, és a mosogatógépet is tisztíthatjuk vele még alacsonyabb hőmérsékleten is!

Spórolnál a takarításon? Szuper ár-érték arányú tisztítószerekért irány a dm! / Kép forrása: DM

Nyitókép forrása: dm