Barion Pixel Bemutatjuk az első MARVEL X Pandora kollekciót – Coloré

Bemutatjuk az első MARVEL X Pandora kollekciót

2022. 02. 17.

A Pandora összefogott a Disney Marvel-moziverzummal, hogy 2022 februárjában bemutathassák az ikonikus hősök által ihletett ékszereket.

Itt az idő, hogy ékszer formájában is felsorakoztasd hőseidet, hiszen a Pandora bejelentette izgalmas új együttműködését a Marvel-moziverzummal. Lépj be az hősök akciódús világába, fedezd fel az erősségeiket és készülj fel a hősies kalandokra a valaha volt első, február 17-től elérhető MARVEL x Pandora kollekcióval.

Egy univerzum tele törekvéssel, álmokkal és akcióval, a MARVEL x Pandora darabjait a MARVEL-univerzum ikonikus karakterei inspirálták, akik arra tanítanak minket, hogy az igazi hősök az erejüket arra használják, hogy változást hozzanak a világba. A kollekció charmjai között megtalálható a Bosszúállók csapata, hihetetlenül kidolgozott dizájnnal, ami egyaránt hűen tükrözi a személyiségüket és az általuk képviselt értékeket. Azért, hogy az egyes hősök lényét igazán megragadják, a MARVEL művészeivel szorosan együttműködve a Pandora mesteri kivitelezéssel és a fémek gondos használatával, a textúrákkal és az aprólékosan kidolgozott tűzzománc részletekkel valósághűen újraalkotta a hősök ruháját, az egyes karakterek erősségét pedig a figurákra gravírozott kulcsmondataik jelképezik.

MARVEL x Pandora ékszerek

Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói elmondták: „Lenyűgöz minket a Bosszúállók hősiessége, ereje és egyben sebezhetősége. Ezek a hősök arra bátorítanak minket, hogy ahelyett, hogy elrejtenénk a gyengeségeinket, hallassuk a hangunkat és használjuk az erőnket, hogy egy olyan világot alkossunk, amilyet látni szeretnénk. Az általad szeretett dolgok megnevezése és azok vállalása, amik mellett kiállsz – ennek ünneplése az, ami összeköti a Marvel és Pandora univerzumait.”

Az együttműködés megünneplésére és a kollekció megjelenésének alkalmából a Pandora egy új és izgalmas digitális élményt hív életre, ami innovatív módot biztosít arra, hogy összekapcsolja a gyűjthető Pandora charmok és a legendás Marvel-moziverzum világát. A lebilincselő kihívásban, amit az ikonikus filmek inspiráltak, a rajongóknak egyesíteniük kell a hősökből álló csapatot, hogy egy több szinten át tartó küldetés során megmentsék a világot.

Fejezd ki a MARVEL-univerzum iránti rajongásodat és mutasd meg a MARVEL x Pandora kollekció segítségével, hogy te mit képviselsz. A Pandora hisz a hősökben. És te?

Pandora Moments Marvel Bosszúállók kapcsos kígyólánc karkötő

Sorakoztasd fel hőseidet ezen a sterling ezüst kígyólánc karkötőn – a Pandora Moments Marvel Bosszúállók kapcsos kígyólánc karkötőn

Hulk


Hulk zúz: a fényes zöld tűzzománccal ellátott szörny elszabadult

Fekete özvegy

A Fekete Özvegy akcióra kész, sterling ezüstben és kézzel felvitt tűzzománc réteggel

Vasember

Talán már hallottál róla: Vasember legyőzhetetlen a 14 karátos arannyal futtatott különleges fémötvözetben és metálfényű piros tűzzománc rétegben

Fekete Párduc

A Fekete Párduc fekete ruténium bevonatban ragyog. Wakanda mindörökké!

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több, mint 100 országában, több, mint 6 700 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több, mint 26 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja, főleg újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával. A cég csatlakozott a Science Based Targets kezdeményezéshez annak érdekében, hogy 2030-ra 50%-ra csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2020-ban megközelítőleg 2,5 milliárd EUR volt.