Barion Pixel A Pandora bemutatja az új Signature darabokat (x) – Coloré

A Pandora bemutatja az új Signature darabokat (x)

2023. 08. 21.

A Pandora a Signature kollekció részeként új minimalista ékszereket mutat be, melyeket a letisztult esztétika, a geometriai formák és az egyenes vonalak inspiráltak. Szakértő módon megalkotva, ezek a mintákat úgy tervezték, hogy akár önállóan, akár egymásra halmozva és rétegezve is viselhetők legyenek.

Új mindennapi alapdarabok

A kollekció új darabjai tovább hordozzák magukban az olyan kulcsfontosságú stílusjegyeket, mint Pandora logó, a pavé részletek és a letisztult vonalak. A választék könnyen kombinálható ékszereket tartalmaz, melyek grafikus formákat és körkörös motívumokat mutatnak be bármilyen alkalomra.

A Pandora Signature ékszereket úgy tervezték, hogy a viselő hangulatától és stílusától függően egymásra halmozhatók és rétegezhetők legyenek. A könnyed mindennapi alapdaraboktól a kifejező hangsúlyos ékszerekig, a Pandora Signature minden igényt kielégít.

A sterling ezüstből készült ékszerek között megtalálhatók olyan különleges darabok, mint például a Pandora I-D karperec, ami már kéttónusú verzióban is elérhető. Az ékszerek a Pandora egyedülálló rózsaarannyal futtatott fémötvözetét és figyelemfelkeltő ragyogó pavé részleteit kombinálják.

Amikor a kollekciót tervezték, a Pandora kreatívigazgatói, A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo arra összpontosítottak, hogy kifinomult darabokat alkossanak meg egy csipetnyi egyszerűséggel. „A jellegzetes stlíusjegyeivel a Pandora Signature kollekció a modernség és eredetiség esszenciáját mutatja be” – mondta el Ficarelli.

Terzo hozzátette: „A személyre szabható stílusok univerzumát a charmok világától a sokkal klasszikusabb ékszerekig olyan módon terjesztjük ki, ami egyszerű, mégis magasabb szintre emelkedik.”

282780c01
Pandora Signature / Kép forrása: Pandora

Gondosan kidolgozott részletek

A Pandora képzett művészeinek finom kézművességét magukban hordozva, minden darab a mesteri hozzáértés iránti szeretettől és a részletekre való legnagyobb odafigyeléstől ragyog. A kézzel illesztett kövektől a csiszoláson át a polírozásig a Pandora Signature kollekció a régi hagyományokkal rendelkező művészi precizitás és az ékszerkészítés iránti szenvedély jegyeit hordozza.

Az új kollekció a Pandora előremutató fenntarthatósági elkötelezettségével összhangban készült el, hiszen minden követ mesterségesen állítanak elő.

568342c01
Pandora Signature / Kép forrása: Pandora
#PandoraSignature #ForEveryStory

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Boritókép forrása: Pandora