Barion Pixel Töltődjünk fel ezekkel az üdítő téli programokkal! (X) – Coloré

Töltődjünk fel ezekkel az üdítő téli programokkal! (X)

2021. 11. 30.

Kár lenne otthon begubózva átaludnunk a telet, hiszen megannyi lehetőség vár ránk!

Az ünnepi időszak különleges atmoszférája remek alkalom a lelassulásra, a befelé figyelésre, illetve az önfeledt kikapcsolódásra. Semmi másra nem lesz hozzá szükségünk, csak egy kiszemelt úti célra és néhány jó barátra, hogy együtt élvezhessük ki az év utolsó napjait egy pohár lélekmelengető Kalumba Madagascar Spiced Gin vagy egy frissítő Kalumba Madagascar White Gin & tonic társaságában.

dézsa fürdő

Merüljünk el a dézsafürdő pihentető hullámaiban

A téli időszak korántsem jelenti azt, hogy fürdőruhánkat szabadságolni kellene a nyár újbóli beköszöntéig. Hiszen országszerte számos lehetőség kínálkozik egy kellemes, testet-lelket melengető, és nem mellesleg rendkívül egészséges dézsafürdőzéshez. Bőrünk, csontjaink, és a hétköznapi stressztől megfeszül izmaink szinte megfiatalodnak a sós vizű dézsafürdőben, mely egyszerre ötvözi magában a hagyományos szauna, és a melegfürdő-terápia jótékony hatásait. Mert nincs is ahhoz fogható, mint megmerítkezni a szabad ég alatt gőzölgő vízben, közben pedig elmerülni a hófödte táj látványában. Csak egy kellemesen fűszeres, és gyógynövényekben gazdag itallal lehet még teljesebb az élmény, tökéletes választás például a kalumbagyökérről elnevezett Kalumba Madagascar Spiced Gin.

Sífutó

Téli sportok bűvöletében

Kis szerencsével idén is adatik néhány alkalom, amikor leporolhatjuk a szánkónkat, és átadhatjuk magunkat a havas lejtőknek. Azonban a korcsolyázáshoz nem kell addig várnunk, mire befagynak az ország vizei – elég ellátogatnunk a műjégpályák egyikére, melyek közül a fákkal övezett, és hangulatosan kivilágított csepeli Szent Imre téri jégfolyosó biztos maradandó élményt nyújt majd. A síelés és snowboardozás szerelmesei idén is meghódíthatják a szomszédos országok hegyeit, az adrenalinfüggők pedig a síjöringet is kipróbálhatják. A Norvégiából származó extrém sport különlegessége, hogy a síelőt egy kutyásfogat vagy ló húzza maga után a hóban, akár 60 km/h-s sebességgel száguldva. Az izgalmak után pihenjünk meg a közeli hüttében, és gyűjtsünk erőt a következő körhöz egy korty mennyei, aszalt fügén érlelt ginből.

Hütte sarkifény

Köszöntsük az újévet egy romantikus erdei faházban

Semmire sem vágyunk jobban, mint újra eggyé válni a természettel? Akkor béreljünk ki egy faházat az erdő közepén, és napközben sétáljunk nagyokat a friss levegőn, esténként pedig tartsunk csillagszemlét a verandán ülve. Idén válasszuk a szilveszteri időszakot a csendes elvonulásra, és a durranó petárdák helyett hallgassuk inkább a kandallóban ropogó tűz hangját. Hagyjuk hátra a nagyváros minden zaját, a rohanást, a határidőket – csak a barátainkat és a koktélkészletünket vigyük magunkkal. Pezsdítsük fel a vérünket egy igazán frissítő long drinkkel, melyhez csupán tonik üdítőitalra, friss citromra,  jégre, és adagonként 4 cl Kalumba White ginre lesz szükségünk. Majd, ha indul a visszaszámlálás, emeljük magasba poharainkat, és koccintsunk egy szeretetben, egészségben gazdag, boldog új évre!

Fogyaszd felelősséggel!