Barion Pixel Digitális szupererő a pénzügyekben – itt az új családi banki mobilapplikáció (x) – Coloré

Digitális szupererő a pénzügyekben – itt az új családi banki mobilapplikáció (x)

2022. 10. 10.

Már 6 éves kortól bevezethetik a szülők gyermekeiket a pénz világába a GRÁNIT Bank új GRÁNIT Family appjával, amelyhez díjmentes a bankkártya és a Junior Family bankszámla vezetése is. Egy igazi gyermekapplikáció játékos dizájnnal és azonnali zsebpénzutalási funkcióval.

Zsebbe dugott ezresekkel, befőttes üvegbe gyűjtögetett apróval aligha lehet a mai korban pénzügyi tudatosságra nevelni a gyerekeket. A kézenfekvő megoldás az okostelefon használata, amely iskolakezdéskor már sok gyermeknél ott van. A mobilra letölthető – és a gyermekek számára 6 éves kortól használható – GRÁNIT Family appot kifejezetten azért fejlesztette a digitális csatornákon szolgáltató GRÁNIT Bank, hogy támogassa a szülőket a gyermekek pénzügyi tudásának fejlesztésében. Nemcsak az applikáció használata díjmentes, nincs díja a gyermekeknek kibocsátott bankkártyának sem és díjmentes az applikációhoz tartozó Family Junior bankszámla vezetése is.

Gránit

A Family appot kifejezetten kiskorúak igényeire szabott játékos funkcionalitással és látványos felhasználói felülettel látta el a GRÁNIT Bank, a biztonságot is szem előtt tartva. A szülők bármikor zárolhatják gyermekük bankkártyáját, illetve egy gombnyomással fel is oldhatják, állíthatják annak limiteit, teljeskörű felügyeletet gyakorolva a kártya felett. 

A gyermekek az appban takarékoskodhatnak saját maguk által meghatározott célra, míg a szülők a zsebpénz növeléséért cserébe különböző feladatokat is kitűzhetnek. A félretett zsebpénzre a GRÁNIT Bank – év végéig tartó akcióban – évi 5 százalékos kamatot fizet (EBKM: 5,00%).

Mivel a Family app gyermek és felnőtt alkalmazása valós idejű összeköttetésben van, a gyerek bármikor egy gombnyomással kérhet pénzt az appban a szülőtől és az összeg – ha a szülő elfogadja a kérést – pár másodpercen belül jóvá is íródik a gyerek számláján.

Gránit Bank

Az App Store-ból és a Google Play áruházból is letölthető app használatához a magyar bankpiacon elsőként teljesen online nyithat számlát a szülő és gyermeke. A Bank új ügyfele és gyermeke VideóBankos azonosítással, míg a Banknál már számlát vezető ügyfelek szelfis számlanyitást is választhatnak, amennyiben mindketten rendelkeznek chippel ellátott új típusú (2016. január 1. után kiállított) személyi igazolvánnyal.

Részletek: granitfamily.hu

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az abban foglalt információk tájékoztató jellegűek és nem teljes körűek. A kondíciók módosításának jogát a GRÁNIT Bank Zrt. fenntartja. GRÁNIT Family Junior számlanyitás legalább 6. életévét betöltött kiskorú számára kezdeményezhető olyan törvényes képviselője által, aki a GRÁNIT Banknál lakossági bankszámlát nyitott. Az online történő számlanyitás feltétele mind a kiskorú mind pedig törvényes képviselő tekintetében VideóBank esetén plasztik formátumú; Szelfis számlanyitás esetén pedig új típusú, chipes személyazonosító igazolvány. A termék részletes leírása megtalálható  https://granitbank.hu/family/ weboldalon, további feltételeket és kondíciókat a vonatkozó szerződés és az ahhoz kapcsolódó általános szerződési feltételek valamint hirdetmények tartalmazzák, melyek megtekinthetők a Bank honlapján valamint a bankfiók ügyfélterében kifüggesztve.

0 /eletmod/technika/digitalis-szuperero-a-penzugyekben-itt-az-uj-csaladi-banki-mobilapplikacio-x/