Barion Pixel Clive Davis megerősítette a 10 éve elhunyt Whitney Houston titkos viszonyát Robyn Crawforddal – Coloré

Clive Davis megerősítette a 10 éve elhunyt Whitney Houston titkos viszonyát Robyn Crawforddal

2022. 12. 25.

A mozikban most debütál az I Wanna Dance With Somebody című film, mely a legendás énekesnő, Whitney Houston életét mutatja be, és feltárja az eddigi pletykákat is.

A zene rajongók, pontosabban a díva rajongói tűkön ülve várták ezt az időszakot, hiszen végre megtekinthető a mozikban a Whitney Houston film. A valaha élt egyik legnagyobb énekesnő is megkapta a maga mozifilm változatát, ahogy nemrégiben Elvis, Elton John és korábban Freddie Mercury. De vajon beváltja-e a reményeket a Whitney karrierjét és toplistás előadóvá válását bemutató zenés történet?

Whitney Houston
Forrás: Northfoto

Whitney Houston titkos kapcsolatát korábbi asszisztensével, Robyn Crawforddal az I Wanna Dance With Somebody című film is tárgyalja, és most régi munkatársa, Clive Davis zenei producer, a szupersztár egykori munkatársa megerősíti, hogy a dolog valóban megtörtént.

Robyn és Whitney 1980-ban ismerkedtek meg, amikor mindketten tanácsadók voltak egy nyári táborban, 16 illetve 19 évesek voltak akkoriban. Robyn végül Whitney asszisztenseként kezdett dolgozni, és bár mindig voltak pletykák arról, hogy több van köztük, mint barátnői kapcsolat, soha nem erősítettek meg semmit.

Whitney Houston
Forrás: Northfoto

2019-ben Robyn kiadta A Song for You: My Life with Whitney Houston című könyvét, melyben megerősítette szerelmi kapcsolatukat.

Clive Davis most most szintén megerősíti a kapcsolatot, és elmagyarázza, miért volt szükség ennek ábrázolására a Whitney életrajzi filmben.

Volt egy tini románcuk, egyéves kis kapcsolat. Annyi cikk jelent meg arról, hogy drogozik és megpróbálták rávezetni a függőségét arra, hogy ő egy csalódott leszbikus volt, illetve pletykálták, hogy soha nem randevúzott egy férfival sem Bobby előtt. Ez nem volt igaz, egyik állítás sem, tisztázni akartuk mindezt a filmben. Például több férfiról is tudok, akikkel Bobby Brown előtt járt, két évig Jermaine Jacksonnal.

– nyilatkozta Clive Davis.

Az I Wanna Dance With Somebody már látható a hazai mozikban is.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/whitney-houston-titkos-viszony/