Tragikus hirtelenséggel hunyt el Michael K. Williams

2021. 09. 07.

Otthonában találták holtan az 54 éves Michael Kenneth Williamst, aki a legfrissebb hírek szerint drogtúladagolás miatt hunyt el.

A színész holttestét az unokatestvére találta meg New York-i lakásában, aki napok óta nem hallott róla, ezért úgy döntött maga nézi meg Williamst.

Michael K Williams Halal
Forrás: northfoto.com

Az eddigi információk szerint nem utal jel idegenkezűségre, sőt a tesztek azt is kimutatták, hogy nagy valószínűséggel drogtúladagolás miatt mondta fel a szolgálatot a szervezete. Michael sosem titkolta, hogy többször voltak drogproblémái, amelyről nyíltan és őszintén nyilatkozott interjúi során. Ezek egyikében azt is megosztotta, hogy a Drót című széria forgatásai során szokott rá a kábítószerekre. Többek között a marijuanara és a kokainra, de halálát minden bizonnyal a heroin okozta.

A sztár halálhírét a menedzsere, Marianna Shafran erősítette meg a sajtó és a rajongók számára. A néhai színészt ötször jelölték Emmy-díjra zseniális alakításai miatt. És bár nagyobb főszerepben nem láthattuk, mellékszerepeiben mindig brillírozott. Olyan sorozatokban láthatta a közönség, mint az említett Drót, a Gengszterkorzó, vagy a Bessie. Leguótbb a Lovecraft Country című produkcióban tűnt fel.

Forrás: pagesix.com