Barion Pixel Testvérháború: Mariah Carey-t saját bátyja perelte be – Coloré

Testvérháború: Mariah Carey-t saját bátyja perelte be

2021. 03. 05.

Mariah Carey-re rájár a rúd, ugyanis a legfrissebb információk szerint saját bátyja perelte be rágalmazásért.

Képernyőfotó 2021 03 04 11.31.42
Borítókép forrása: Youtube

Az énekesnő önéletrajzi könyve tavaly jelent meg, amelyben olyan – eddig titkolt és fájdalmas – emlékeket is megosztott, amelyek testvére, Morgan szerint hamisak.

A The Meaning of Mariah Carey című könyvben többek között azt állítja, hogy testvérének olyan dühkitörései voltak, hogy folyamatos félelemben kellett élnie. Ezt viszont nem volt hajlandó lenyelni a férfi, aki jogi lépéseket tett jó híre megőrzésének érdekében. A nyilvánosságra került bírósági dokumentumokban az áll, hogy Morgan megélhetését és családjának eltartását veszélyeztette az énekesnő az állításaival, ugyanis több munkát emiatt nem kapott meg, illetve a családja és a barátai is eltávolodtak tőle, amely szorongást és depressziót idézett elő nála. A férfi jogi képviselője a következőket nyilatkozta:

„Morgan szomorú és csalódott amiatt, hogy Mariah elárulta őt, a könyvben szereplő hamis állítások nagyon feldühítették őt. Korántsem irigyli Mariah sikereit, hiszen ő is sok mindent elért szakmailag.”

A könyv miatt egyébként nővére, Allison is beperelte már az énekesnőt, akiről Mariah azt írta, hogy súlyos égési sérüléseket okozott neki, valamint váliummal kábította el, hogy drogért és pénzért eladhassa másoknak a testét.

Forrás: Variety