Barion Pixel A 39 éves Tessa Thompson megdöbbentő tényeket osztott meg étrendjéről, aminek köze lehet pazar alakjához – Coloré

A 39 éves Tessa Thompson megdöbbentő tényeket osztott meg étrendjéről, aminek köze lehet pazar alakjához

2023. 03. 15.

A Westworld és a Marvel Univerzum sztárja, Tessa Thompson állítása szerint soha életében nem evett még hamburgert…

Tessa Thompson színész, aki legutóbb a Creed III.-ban volt látható, a 2023-as Vanity Fair Oscar-partiján egészen meglepő dolgokat árult el táplálkozási szokásairól. A 39 éves sztár elárulta a tojással kapcsolatos gondolatait, és elmondta, hogy soha nem evett még hamburgert. Azt is bevallotta, hogy egy bizonyos zöldséget imád.

Tessa Thompson
Forrás: Northfoto

Életemben nem ettem hamburgert. Talán ez az egyetlen hihetetlen dolog az étkezésemben, amit a mai napig állíthatok. De a közelmúltban ettem tojást is először. Azt tartják róla, hogy sokoldalú táplálék, de nekem nem jön be. A burgonya is sokoldalú és azt imádom. De nem vagyok vegetáriánus.

Egy korábbi cikkben azt is elárulta a gyönyörű Tessa, hogy kerüli a gyorséttermi dolgokat, a könnyű szénhidrátokat, és a mesterséges adalékokat, ellenben sok mandulát, kombuchát, zöldséget, csirkehúst és vizet fogyaszt. Tessa Thompson imádja az antioxidánsokban és probiotikumokban gazdag erjesztett dolgokat, mint a kombucha, amely kívül-belül javítja az egészséget. A probiotikumok segítik az emésztést, ami erősíti az immunrendszert, míg az antioxidánsok méregtelenítik a májat és szépítik a bőrt.

Tessa Thompson
Forrás: Northfoto

Tessa Thompson sok más sztárhoz hasonlóan a gálát követő Vanity Fair partin egészen elképesztő outfitbe bújt, kebleit csak egy-egy nagy, piros rózsa takarta, deréktól lefelé viszont egy csodálatos, hosszú fekete Moschino ruhát viselt, melynek anyagából a kezére és alkarjára is jutott kesztyűként. Természetesen a rózsás felső rész is a márka és a ruha része, de látványra olyan, mintha külön koncepció volna.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto