Barion Pixel Nagy Adri különös barátsága, hihetetlen vád Szörényi Levente ellen, így élnek Istenes Bencéék – Lapszemle – Coloré

Nagy Adri különös barátsága, hihetetlen vád Szörényi Levente ellen, így élnek Istenes Bencéék – Lapszemle

2024. 04. 24.

Nagy Adri Rómában barátkozik, Szörényi Leventét komoly váddal illették, Istenes Bencéék pedig boldogabbak, mint valaha!

Nagy Adri átéli a Római vakációt, hiszen az olasz fővárosban pihen. Követői legnagyobb örömére több képet is feltett már Instagramra, és a Blikk kiszúrta azt, amin az énekesnő egy sirállyal próbál barátságot kötni. Mint írja, amint meglát egy állatot, szeretné megszeretgetni, és a kép tanúsága szerint ténylegesen mindegy, hogy milyen állatról van szó.

Szörényi Levente és a vád

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának Facebook-oldalán meglepő bejegyzést szúrt ki a Blikk. Az ügynökhálózat egykori beszámolóját osztotta meg az oldal, mely szerint Szörényi Levente 1984-ben Amerikába utazott, mégpedig azért, hogy eladja az István, a király zenei jogait. Mint az jelentés írta:

Valószínűleg az opera főszereplője, rendezője és Bródy János szövegíró tudtával történt ez a játszási jog eladása. Ezzel a szerzőpáros óriási adómentes jövedelemhez jut. Elképzelni sem tudjuk, hogy lehet ilyen üzletet megkötni a hivatalos hazai szervek engedélye nélkül. Elképzelhető, hogy a hézagos szerzői jogokkal foglalkozó törvény valamelyik kiskapuját megtalálták.

Szörényi Levente menedzsere, Rosta Mária nevetségesnek tartja a jelentés tartalmát, annál is inkább, mert a jogok nem Szörényi Leventéhez tartoztak, hanem a Fonográf GMK-hoz, ráadásul még Magyarországon is éppen kezdett ismert lenni a rockopera, így bizonyosan nehéz volt volna ilyen alapon bárhová is eladni.

Bródy János hozzászólásban reagált a vádakra, mely szerint hülyeségnek tartja magát a felvetést is.

Istenes Bencéék új élete

A műsorvezető és szerelme, Csobot Adél feladták fővárosi életüket, és vidékre költöztek. Bence vlogban meséli el a házépítés nehézségeit, de nem felejti el megemlíteni, hogy mennyire boldogok, hogy a Balaton környékén kezdtek új életet – írja a Blikk.

Emberek nyaralni jönnek ide és gyönyörködnek a tájban, nekem meg a reggeli sétáimnak vagy az életünknek a része, hogy ezt láthatom. Érdekes, hogy nyilván járunk Budapestre, próbáljuk a feladatainkat tömbösíteni, ám a mai fejemmel azt érzem, elképzelhetetlen számomra, hogy visszaköltözzünk. Amikor Budapesten vagyok, azt érzem, hogyan is tudtam itt élni?

Nyitókép forrása: Tv2