Barion Pixel Most már biztos: visszatér a Szex és New York sztárja az új sorozatba – Coloré

Most már biztos: visszatér a Szex és New York sztárja az új sorozatba

2022. 08. 28.

Az első évadban több jelenet és apró cselekmény morzsa is arra utalt, hogy a színész újra felveszi karakterét és ismét feldobja Carrie Bradshaw életét.

Bár az És egyszer csak (And Just Like That) elég vegyes kritikákat kapott és még a megrögzött Szex és New York rajongók is elsápadtak bizonyos részektől, a folytatást már a sorozat végén borítékolták. Hiszen elégedetlenkedés ide vagy oda, bőven hozott a konyhára, és a szereplőknek köszönhetően a második évadot is mindenki megnézi majd.

Szex és New York
Forrás: Northfoto

Az első etapban többször volt arra utalás, hogy a megözvegyült Carrie-re ismét rámosolyoghat a sors, Aiden Shaw formájában, akit az eredeti showban és a mozifilmekben John Corbett alakított. Most pedig bebizonyosodott, hogy a 61 éves sztár ismét magára ölti Aiden karakterét az HBO Max sorozatának folytatásában. A készítők azt is elárulták, hogy a sármos bútoros nem csak egy rész erejéig lesz látható.

Szex és New York
Forrás: Northfoto

A show 2023 nyarán térhet vissza majd, és van még egy nagy kérdőjel benne, ez pedig Samantha karaktere, azaz Kim Cattrall. Az És egyszer csak showrunnerje, Michael Patrick King elárulta, hogy a Szex és New York történetében folytatódik a Carrie és Sam között kialakult írogatás, sőt, a cselekmény szerint találkoztak is, csak azt mi nem láthattuk. Viszont, hogy Cattrall visszatérne, a korábbi nyilatkozatok alapján valószínű lehetetlen.

És ha már visszatérésekről van szó, a meghatározó új karakterek közül egy biztosan ismét velünk lesz, méghozzá a Mirandát megbabonázó Che, azaz Sara Ramirez.

Ez is érdekelhet:

7 örökérvényű szépségtipp, amit a Szex és New York szereplőitől tanultunk

A Szex és New York című sorozatból nem feltétlenül az – egyébként néha igen sablonos, tisztán amerikai – sztorik maradtak meg a rajongók emlékezetében, sokkal inkább a négy szereplő jellegzetes stílusa. Ők ugyanis olyan egyedi és utánozhatatlan külső jellegzetességeket tudhatnak magukénak, amelyeket kilométerekről felismerni, emellett mind a négyüknek megvolt a maga véleménye arról, hogy a nőknek (úgy en bloc) hogyan kellene kiaknázni szerencsés adottságaikat. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com