Szavakat sem találni Michael Bublé legutóbbi posztjára, amit kisfiának címzett

2021. 08. 30.

Az egyszer biztos, hogy Michael Bublénál keresve sem találni büszkébb édesapát, aki olyan szívhez szóló és megható üzenettel köszöntötte volna a kisfiát, ahogy ő…

Az énekes Noah nevű gyermeke most töltötte be a 8. életévét, de már nagyon sok mindenen kellett átmennie, ezzel együtt pedig szüleinek is.

The Canadian Press 2016 10 14
Forrás: northfoto.com

A kisfiúnál 2016-ban diagnosztizáltak májrákot. Pontosan akkor, amikor a sztár épp legújabb albumát promotálta. Nem sokkal a londoni BBC The One Show fellépése előtt kapott egy üzenetet a feleségétől, hogy Noah-val valami nincs rendben.

„Három perccel később, hogy eljöttem, a feleségem SMS-t küldött, és közölte, hogy valami nincs rendben” – mondta 2018 júliusában egy interjúban, majd hozzátette: “Akkor meghaltam.

A hitüknek és az óriási szeretetnek hála azonban Noah legyőzte a rákot, 2020 áprilisában pedig hivatalosan is bejelentette az énekes és a felesége, hogy kisfiuk elindult a felépülés útján. A szörnyű rémálom tehát véget ért, de örök nyomot hagyott a zenészben, aki egyszer így nyilatkozott:

„Ez a lehető legrosszabb dolog, amit szülőként és emberként megélhetünk.”

Most viszont nagy a boldogság, hiszen a kis Noah betöltötte a 8-at, amely az énekest is megindította. Instagram oldalán ennivaló képeket mutatott a kisfiáról, amely alá a következőket írta:

„Ma a hősöm 8 éves! Még soha nem találkoztam senkivel, aki ilyen bátor … Soha nem ismertem senkit ilyen kedvesnek vagy jószívűnek … És soha nem fogom tudni kifejezni, mennyire büszke vagyok.”

Bublé és argentin színésznő felesége, Luisana Lopilato 2011-ben kötötték össze az életüket. 2013-ban született meg Noah, majd 3 év múlva Elias kisfiuk, újabb két évre rá pedig Vida nevű lányuk.

Forrás: justjared.com