Szavakat sem találni Michael Bublé legutóbbi posztjára, amit kisfiának címzett

Az egyszer biztos, hogy Michael Bublénál keresve sem találni büszkébb édesapát, aki olyan szívhez szóló és megható üzenettel köszöntötte volna a kisfiát, ahogy ő…

Az énekes Noah nevű gyermeke most töltötte be a 8. életévét, de már nagyon sok mindenen kellett átmennie, ezzel együtt pedig szüleinek is.

The Canadian Press 2016 10 14
Forrás: northfoto.com

A kisfiúnál 2016-ban diagnosztizáltak májrákot. Pontosan akkor, amikor a sztár épp legújabb albumát promotálta. Nem sokkal a londoni BBC The One Show fellépése előtt kapott egy üzenetet a feleségétől, hogy Noah-val valami nincs rendben.

„Három perccel később, hogy eljöttem, a feleségem SMS-t küldött, és közölte, hogy valami nincs rendben” – mondta 2018 júliusában egy interjúban, majd hozzátette: “Akkor meghaltam.

A hitüknek és az óriási szeretetnek hála azonban Noah legyőzte a rákot, 2020 áprilisában pedig hivatalosan is bejelentette az énekes és a felesége, hogy kisfiuk elindult a felépülés útján. A szörnyű rémálom tehát véget ért, de örök nyomot hagyott a zenészben, aki egyszer így nyilatkozott:

„Ez a lehető legrosszabb dolog, amit szülőként és emberként megélhetünk.”

Most viszont nagy a boldogság, hiszen a kis Noah betöltötte a 8-at, amely az énekest is megindította. Instagram oldalán ennivaló képeket mutatott a kisfiáról, amely alá a következőket írta:

„Ma a hősöm 8 éves! Még soha nem találkoztam senkivel, aki ilyen bátor … Soha nem ismertem senkit ilyen kedvesnek vagy jószívűnek … És soha nem fogom tudni kifejezni, mennyire büszke vagyok.”

Bublé és argentin színésznő felesége, Luisana Lopilato 2011-ben kötötték össze az életüket. 2013-ban született meg Noah, majd 3 év múlva Elias kisfiuk, újabb két évre rá pedig Vida nevű lányuk.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lehullt a lepel Jennifer Aniston szépségápolási titkairól