Barion Pixel Szabó Zsófi megmutatta kisfiát, hamarosan megszületik Shane Tusupék gyermeke, vele osztja meg az ágyát Bárdosi Sándor – Lapszemle – Coloré

Szabó Zsófi megmutatta kisfiát, hamarosan megszületik Shane Tusupék gyermeke, vele osztja meg az ágyát Bárdosi Sándor – Lapszemle

2024. 04. 02.

Szabó Zsófi közös képet posztolt a kisfával, Shane Tusupék pedig kislányuk érkezését várják. Bárdosi Sándorról nem gyerek-ügyben írnak a lapok, de hogy miről is van szó? Olvassátok alant!

Szabó Zsófi ritkán mutatja meg a kisfiát, de most kivételt tett. Ugyan Mendel arca nem látszik a képen, látható, hogy mekkorát nőtt, mióta utoljára láthatta a nagyközönség.

Szabó Zsófi kisfia

A műsorvezető fényképét a Blikk szúrta ki, és idézte Zsófi korábbi szavait, miszerint nem szeretné, hogy kisfia úgy járjon, mint ő, ugyanis megkülönböztették amiatt, hogy ő Szabó Gyula lánya. Mivel Mendel szeptembertől iskolába megy, mindent megtesz, hogy ne bántsák amiatt, hogy ki az édesanyja, éppen emiatt takarja az arcát.

Mivel azonban nagyon büszke a gyermekére, nehezen állja meg, hogy posztoljon, éppen ezért tett ki egy képet úgy, hogy csupán ízelítőt kaphatunk abból, hogy Mendelből milyen nagy fiú lett. A kép ide kattintva megtekinthető.

Nemsokára jön a baba Shane Tusupéknál

A sztáredző nemrégiben izgatottan tudatta a világgal, hogy szerelmével, Nagy Viktória Zoéval gyermeket várnak. A kismama gyönyörű képet posztolt az Instagramjára, és láthatóan nemsokára a kezükben tarthatják a kislányukat – írta meg a Bors.

Bárdosi Sándor az ágyban

Bárdosi Sándor és felesége nagy állatbarátok, és négy kisállattal osztják meg az otthonukat – írja a Ripost. Ropi és Lola a két agár jó barátságban vannak Kuszival, a sziámi macskával, aki rendet tart a családban.

Bárdosi Sándoréknál négy kisállat is van / Kép forrása: ATV
Bárdosi Sándoréknál négy kisállat is van / Kép forrása: ATV

A cicának igazi uradalma van, hiszen míg a kutyák a ház alsó szintén vannak a nappaliban, ő a gazdikkal alszik fent, az ágyban. Hogy erről Pötty, a leopárdgekkó mit gondol, az már egy másik kérdés.

Nyitókép forrása: RTL