Barion Pixel „4 éve biztosan tudom, hogy semmi sem biztos” – komoly műtét vár a TV2 sztárjára – Coloré

„4 éve biztosan tudom, hogy semmi sem biztos” – komoly műtét vár a TV2 sztárjára

2024. 06. 18.

Napon belül újra műtik a TV2 sztárját, Sydney van den Boscht. A szépséges sztár 3 évvel ezelőtt esett át egy dupla masztektómián, ugyanis kezdetleges rosszindulatú daganatot találtak a melleiben. A szépség pár nappal ezelőtti posztjából kiderült, újabb beavatkozásra van szüksége mihamarabb.

Sydney Bosch Tengerpart
Sydney Bosch tovább küzd/ Insta

Mi lehet a baj a TV2 sztárjával?

Sydney nem írta ki, hogy konkrétan milyen műtét vár rá, de az előző és legújabb posztja szerint is arra következtetnek a rajongói, hogy a korábbi műtétjével kapcsolatos lehet az új beavatkozás.

903 napja műtöttek és 9 nap múlva újra ott leszek. Hogy féltem-e 3 éve? Nem. Hogy most félek-e: Igen. Mindenki annyi terhet kap a sorstól amennyit elbír, de kezdem azt érezni, hogy egy picivel többet kaptam a kelleténél.

– írtq Sydney

A műtét napokon belül megtörténik és Sydney a leírtak alapján még bizonytalanabbnak érzi a világát, dacara annak, hogy még nincs 30 éves se.

4 éve biztosan tudom, hogy semmi sem biztos… még az sem amit addig annak hittem. De minden mélypont hoz magával egy olyan erőt, ami felemel és nem engedi el a kezem… Bárcsak 7 nap múlva itt üldögélhetnék. 2025ben 30éves leszek, akkor már “nem fogok ráérni” ilyen kihívásokra, úgyhogy inkább essünk túl rajta és hálásan köszönöm az összes kedves üzeneteteket

-üzente Sydney.
0 /eletmod/sztarok/sydney-van-den-bosch-mutet-tv2-sztar/