Robert De Niro önmagával küzd meg legújabb gengszterfilmjében

2022. 08. 26.

Robert De Niro, akinek a Keresztapa óta nagyon fekszenek a maffia szerepek, a Wise Guys című drámában mindkét főszerepet elviszi.

Robert De Niro filmje, a The Wise Guys története a két olasz-amerikai maffia főnököt, Vito Genovese-t és Frank Costello-t követi nyomon, akik a 20. században vezették családjukat és bűnügyi szervezeteiket. 1957-ben Genovese megpróbálta meggyilkolni Costellot, aki megsérült, és megpróbált visszavonulni a maffiától. Várhatóan De Niro fogja alakítani mindkét főszereplőt.

Robert De Niro
Forrás: Northfoto

Ehhez hasonló duplázásra nem egyszer volt már példa a filmtörténelemben, idézzük csak fel Arnold Schwarzenegger alakítását A hatodik naponban, vagy akár a nem olyan régi Will Smith produkciót, a Gemini Man-t, melyben a sztár önmaga fiatal verzióját játszotta. Úgy tűnik, most De Niro is duplázni fog, ami igazi csemegének bizonyulhat.

A Warner Bros. által készülő filmet, amelyet a mozikban is játszani kívánnak majd, Barry Levinson, a veterán filmrendező jegyzi majd, aki leginkább az Esőember és az Amikor a farok csóválja filmekről ismert. A The Wise Guys munkálatai újra egyesítik De Niro-t és Levinsont, akik korábban az utóbb említett alkotásban, illetve a Pokoli lecke, a Hazugságok mágusa és a Minden azzal kezdődött című filmekben dolgoztak együtt.

Robert De Niro olyan színész, akinek minden jól áll, imádjuk a vígjátékokban, de a gengsztertörténetekben különösen otthonosan mozog. Kiemelkedőt alakított a Keresztapában, majd később a Nagymenőkben vagy épp a Netflixes Scorsese filmben, Az ír-ben is.

Aki pedig De Niro és Scorsese közös munkáiért van oda, azoknak jó hír, hogy az Oscar-díjas sztár a jövőre érkező Megfojtott virágok című különleges western-krimiben is együtt dolgozik a legendás rendezővel.

Ez is érdekelhet:

Robert de Niro után Anne Hathaway sem akarja már Svájcot reklámozni

Roger Federert tavaly nevezték ki Svájc turisztikai nagykövetévé, és az együttműködés örömére rögtön forgattak is vele egy nagyon vicces reklámfilmet, amelyben a másik főszerepet Robert de Niro kapta. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com