Barion Pixel A Bohém Rapszódia sztárja, Rami Malek a Korona fiatal Dianájával jött össze – Coloré

A Bohém Rapszódia sztárja, Rami Malek a Korona fiatal Dianájával jött össze

2023. 08. 11.

Rami Malek, a Bohém Rapszódia Freddie Mercury-ja és a Koronából ismert Emma Corrin randizgatnak, és nem is titkolják!

Rami Malek és Emma Corrin már nyilvánosan járnak randevúzni, ugyanis szemfülesek látták, amint ebédelni mennek. A Bohém Rapszódia 42 éves színésze és a Korona 27 éves színésznője csókolóztak is az étteremben, és kézenfogva sétálgattak.

A helyszín Anglia volt, mégpedig a Kent megyei Margate, ezen belül is a Buoy and Oyster nevű hely, ahol az étterem nevéhez hűen tenger gyümölcseit fogyasztottak, amit két üveg borral öblítettek le. Szemtanúk szerint nagyon szenvedélyesek voltak, és végig egymás szemébe néztek. Sokat csókolóztak, és láthatóan egyáltalán nem törődtek vele, hogy ki látja őket.

Ez már nem az első eset, hogy látták őket, ugyanis Észak-Londonban is felfigyeltek rájuk.

Rami Malek szerelmi élete

A színész öt évig volt együtt a nála tizenhárom évvel fiatalabb kollégájával, Lucy Boyntonal. A színészek a Bohém Rapszódia című film forgatásán találkoztak, amely a Queen együttes, azon belül Freddie Mercury életét mutatja be. Rami Malek játszotta a főszerepet, Lucy Boynton pedig a filmbéli barátnőjét, Mary Austint.

Rami Malek és Lucy Boynton öt évig voltak együtt / Kép forrása: Karwai Tang / Getty Images
Rami Malek és Lucy Boynton öt évig voltak együtt / Kép forrása: Karwai Tang / Getty Images

Rami Malek, aki az Alkonyat-filmekben is szerepelt, és akkor vallott szerelmet Lucy-nak, amikor a 2019-es Oscar-díjátadón átvette a legjobb színésznek járó díjat. Akkor azt mondta: ,,Lucy Boynton, te vagy a film szíve, mérhetetlenül tehetséges vagy, és az én szívemet is elraboltad”.

A színész jelenlegi barátnője, Emma Corrin leginkább a Korona című sorozatból lehet ismert, ahol a fiatal Diana hercegnét alakította. A kritikusok nagyon dicsérték, hiszen szerintük nemcsak megjeleníti Dianát a színésznő, hanem egyenesen kiemeli a sírból.

Forrás: OK!

Nyitókép forrása: Getty Images